Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samolociarka

jutro pierwszy raz w zyciu lece samolotem - jestem przerazona!!!

Polecane posty

Gość samolociarka

bardzo sie boje mam lęk wysokości i w ogolę nie chce umierać;(

Gość dzambojetka
Po locie bedziesz sie smiala z swojego strachu;) Pamietaj tylko, aby nie leciec z pustym zoladkiem, bo moze ci sie zrobic bardzo niedobrze.

Gość Pantulipan
i usiądź z przodu, w razie katastrofy może wyjdziesz z życiem.

Gość Emmmka
aha-i ABSOLUTNIE nie zamienij sie z nikim miejscem bo identyfikuja rowniez po numerze fotela =P a tak powaznie-bedzie fajnie-tylko gume sobie wez do rzucia bo beda Cie uszy bolec przy ladowaniu pewnie (mi guma za cholere nie pomaga ale podobno warto =))

Gość samolociarka
kurcze w razie jakiej katastrofy:P na glodno napewno nie pojde bo jak sie boje to duzo jem,myslalam zeby strzelic sobie cos przed wylotem

nie boj sie też sie bałam :) przy starcie bylo strasznie wgniotło mnie w fotel i miałam kłucie w sercu ale potem ok ;) no i jak sie samolot trzesł to ja razem z nim ze cos nie tak:D pamietaj zeby miec caly czas pasy zapiete nie tylko przy starcie i przy ladowaniu!!!!!!i siadaj z przodu bo potem kanapek nie ma:o

Gość Karolski
najedz się dużo, naprawdę duuuużo, będziesz miała czym wymiotować w czasie turbulencji lub jak wlecicie w dziurę powietrzną.

Gość samolociarka
dzieki Karolski :d bardzo mnie pocieszyles:d

Gość Karolski
nie martw się, teraz się boisz, ale póxniej będziesz się z tego śmiać. A lot samolotem wywrze na Tobie niezapomniane wrażenie. P.s. Samolot to najbezpieczniejszy środek transporu. Inna sprawa, że jak już dojdzie do jakiejś katastrofy do za jednym zamachem (?) ginie mnóstwo ludzi. ale tym się nie martw, tym razie wszystko będzie OK. Powodzenia. miłego lotu.

Gość mało o siebie dbasz
Polecam wcześniej obejrzeć kilka odcinków z serii "katastrofa w powietrzu" (na Discovery) . Od razu odechce ci się latania.

Mnie cholernie bolały uszy przy lądowaniu i dość długo po :O Guma niestety nie zdziałała wiele, ale niektórym pomaga :D

Gość samolociarka
nie nie wole nie ogladac takich programów:P dzieki Karolski tez mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:)

Gość Karolski
ach, i jeszcze jedna sprawa. Tak dla Twojego bezpieczeństwa: ostatnio jest taka prawidłowość, że jak dzieci jadą autokarem na wycieczkę, to rodzice dzwonią po policję, żeby ci sprawdzili stan pojazdu. Może i Ty przed startem poprosisz Niebieskich żeby sprawdzili stan samolotu?

To prawda, przy lądowaniu zatyka uszy i pęka głowa, nienawidzę tego uczucia:o

Gość mało o siebie dbasz
W sprawie bólu uszu są dwie skuteczne metody : - częste przełykanie śliny (to dlatego stewardessy rozdają cukierki przed lądowaniem) - metoda płetwonurków - czubkiem języka przesuwasz po podniebieniu jak najdalej możesz, a potem przesuwasz do oporu raz w lewo raz w prawo.

Gość Piotruś Ban . . .
Nic się nie martw, tylko czasami spadają :classic_cool:

Gość Babajaga rwie pazurami skrzydł
Tak, tak, nie leć z pustym żołądkiem bo nie będziesz miała czym wymiotować. A najlepiej jak masz lęk wysokości, biegnij za samolotem.