Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalkarz

gumowym mówię nie

Polecane posty

Gość lalkarz

mam dosyć gumowych i dmuchanych lalek i cipek elektronicznych i innych pieprzonych gadżetów teraz chcę kobietę z krwi i kości co robi ochy i achy i strzela fochy a przynajmniej żyje ,rusza się i jęczy i sam już nie wiem co ,czas na polowanie na naturę i koniec z sex shopem .

polowanie na nature radze zacząć od jakiejś pobliskiej łąki :classic_cool: najlepiej żeby ta natura była przywiązana do pala, wtedy nie ucieknie :classic_cool: oprócz tego że żyje i sie rusza, a także oprócz ochów i achów ma dodatkową funkcje, czyli beeee, beeee, beeee :classic_cool: najważniejszą sprawą przed przystąpieniem do pierwszego aktu jest jednak sprawdzenie płci natury :classic_cool: dobrze by była to koza, a nie cap :classic_cool: no chyba że twoje preferencje są zgoła inne :classic_cool: to tyle z mojej strony na początek, powodzenia w polowaniu na nature

Jeżeli stać cię na gumowe lalki i elektroniczne cipki, to prawdopodobnie stać cię też na prostytutkę.

Gość lalkarz
Florek ---------->> tak stać mnie lecz one niczym się nie różnią od tych gadżetów naładowanych elektroniką z miłym sztucznym głosem ,prostytutkom też mówię nie ,upoluje sobie sarenkę sam ,muszę spróbować jak to jest natrudzić sie z oryginałem.

Gość ja popieram
uda Ci się !!! :)

Gość lalkarz
no nie polowanie mnie dobiło na trzy ataki pudło.coś nie tak robię a od jednej dostałem że tak powiem kopa solidnego no cóż jutro nowy dzień nowe podboje musi się wreszcie udać chodź przyznam się iż myślałem że będzie łatwiej ,kobiety są jakieś trudne czy tylko ja tak myślę .z lalkami było przynajmniej łatwiej.

Gość a jak to polowanie wyglądało
??? :)