Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBB965le

Podczas KARMIENIA PIERSIĄ można jeść RYBY WĘDZONE i inne produkty WĘDZONE???

Polecane posty

Gość BBB965le

ktoś wie?

Gość ja jadlam i nic mi nie bylo
po prostu sprobuj ;)

Gość ja jem wszystko
i karmie juz 10 m-cy:) Mysle, ze to od dziecka zalezy co mu bedzie w twoim mleku podchodzilo:) Ja nie ograniczam sie z niczym:)

Gość trzeba jeść wszystko
(mówię o jedzeniu a nie o tucznikach i piwie;) ) Trzeba tylko obserwować dziecko. Rezygnować z tego co zaszkodzi. Z doświadczenia (x 4) powiem Ci,że jak uważałam na wszystko to się nabawiłam anemii, dziecko miało skazę białkową i za niskie żelazo. Jak zaczęłam jeść wszystko, choroby jak ręką odjął;) Przy następnych stosowałam j.w. i nic się nie działo. Z makreli wędzonej nie jestem w stanie zrezygnować:D Wszystkie dzieci zdrowe:)

Gość BBB965le
jem wszystko, no wiadomo unikam smażonego i jedzenia jednostajnego, ale mały ma straszne kolki:( dlatego pytam

Na początku jadłam tylko kanapki z gotowaną szynką i dżem wiśniowy oraz porzeczkowy :) Ale kolki i tak były. Bałam się jednak jeść jakiś większych syfów, żeby nie były jeszcze gorsze :) A jak kolki przeszły, to w sumie nigdy więcej nie było żadnych problemów z brzuszkiem, mimo że jem wszystko, nawet ostre przyprawy. Zadnych limitów.

Gość waniliaPyszna
ja jadlam codziennie jedna dupna makrele wedzona jak karmilam :) ty musisz sprobowac czy z dzieckiem bedzie ok jesli zjesz taka rybe