Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkleopr755

mam 26 lat !!!!!CZUJE SIE TAKA STARA ,ŻE MAM PRZEZ TO DEPRESJE..

Polecane posty

Gość kkleopr755

nie wyszalalam sie i nigdy nie chodzilam na imprezy mialam ciezkie dziecinstwo.. dopiero teraz chce uzywac zycia i sie bawić..czuje sie jakbym miala 17 lat ..a nie moge używac zycia juz bo mam aż 26 lat ..musze myslec o mężu i rodzinie,.pracy..:(

Gość mąż i rodzina
nie przeszkodzą ci w bawieniu się... ja mam męża i wcale nie narzekam na brak zabawy... też nie wyszumiałam się zbytnio w młodości ale teraz nadrabiam

Gość zal mi ciebieee

Gość k123
a w wieku 40 lat kiedy juz faktycznie nie bedziesz pierwszej mlodosci, bedziesz sobie plula w brode, ze w wieku 26 lat uzalalas sie nad sobie zamiast korzystac z zycia🖐️

Gość zal mi ciebieee
masz duzo lat ale nie bardzo dużo

Kurcze,jak mialam 26 lat tez sie tak czulam Teraz mam 33 i smieje sie z tego Przeciez bylam taka mloda A teraz to u mnie faktyczie za pozno na zabawe,bo maz,dziecko,praca,pranie ,sprzatanie... Ale czasem jeszcze dostaje glupawki i maz sie wtedy ze mnie smieje :)

Gość co ty gadasz
jakie ty stara 26 lat,i nie mzoesz chodzic na imprezy,kto ci takich glupot naopowiadal,dziecko mozesz miec pozniej,czego robic cos wbrew sobie,jak chcesz sie bawic to baw,jak chcesz dziecka to miej dziecko,ale nie dlatego ze tak wypada,26 to stara? stara to baba ktora ma 75 lat, dzieko mozna miec pozniej,

Gość xwoman
Ty się ciesz że masz drugą połowę. Poza tym 26 lat to młody wiek jak na dyskotekę. Ja mam 24 lata i dopiero od niedawna zaczęłam częściej chodzić na dyskoteki.

Gość xwoman
dla facetów 26 lat to dobry wiek na dyskoteki ale baby w takim wielku na imprezie wygladaja conajmniej niesmacznie Chyba jesteś z innej planety...

dlaczego niby? jak widze na dyskach babska kolo 30 ktore lansuja sie na nastolatki to sie niedobrze robi :O facet to co innego :P dla takich pan pozostaja puby , bary a nie dyski :P

Gość gwaizdeczka pewnie u ciebie
na wsi.😴

Gość xwoman
A co Ciebie obchodzi to kto się bawi? Chcą to niech sobie potanczą. Troche tolerancji. To nie Twoja sprawa.

w wiekszosci przypadkow wygladaja lepiej niz te nastolatki z wiekiem nabraly pewnosci jak nalezy ubrac i umalowac sie stosownie do sytuacji :p

gwiazdeczka - pewnie ze nie chadzaja w te same miejsca wy nie chcecei bawic sie z cmentarzem, my z przedszkolem co nie znaczy ze musimy siedziec na barowym stolku ze szklanka w dloni caly wieczor :O

no ja to rozumiem bo duzo jest clubow dla takich wlasnie , ale wkurza mnie takie cos jak przyjda takie lampucery i probuja poderwac mlodych chłopaków a oni sie z takich tylko smieja :O

Gość wkurza cie boś zazdrosna
smarkulo!:p

polskie społeczenstwo jest jakies dziwne w Anglii na dyskoteki chodza nawet ludzie 40-50 letni i nikogo to nie dziwi

Gość dkj kj
zamiast się na stare baby oiglądać, to się sobą dziecko zajmij :D

eh skończcie. W wieku 26 lat można być tylko i wyłącznie sobą i tak jest gdzie indziej. Wszytsko to wina polski bo niestety jesteśmy cholernym zaściankiem jeszcze. Nie przejmuj się! Ja mam 24 lata też jeszcze niedawno czułam się stara bo kuźwa mi tak mówiono, i doszłam do wniosku że chyba są ci ludzie pierdolnięci. Taaa najlepiej narobić dzieci w wieku lat 20 i potem obwiniać je że straciło się życie. Ilekoroć słyszczę u babci czy ciotek słowo ślub odpowadam że jestem lesbijką :) Spróbuj... większość z nich już więcej w ogóle nie schodzi na takie tematy, poza tym ich mina i twarz koloru buraka po takim teksie to widok niezapomniany.

no dokładnie Marina... w tym roku byłam u znajomych w stanach. Miasto Orlando, i na litość boską tam mało która 26, nawet 30 latka ma dziecko, a jeśli już ma to wychowuje je sama bo zdażyło się jej ono przypadkiem :)