Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkleopr755

mam 26 lat !!!!!CZUJE SIE TAKA STARA ,ŻE MAM PRZEZ TO DEPRESJE..

Polecane posty

Gość gwiazdeczka Ty lecz depresję
nie :P

Gość xwoman
Do Gwiazdeczka... Jak nie znajde faceta to zostane lesbijką. He he. Zartuje... chyba ;)

Gość xwoman
to było do Gwiazdeczka ty lecz depresje

Gość Kujonka26
Ja też tak mam :( Miałam dzieciństwo takie w miarę, ale pewne fakty zadecydowały, że od pójścia do szkolły nie było ono całkowicie normalne. Przez to byłam kujonką... W dodatku z wszystkiego, więc tak naprawdę z niczego nie byłam dobra. Na studiach to samo, bo nie umiałam już nie uczyć się z wszystkiego. Teraz mam 26 lat, taką sobie pracę (choć nie najgorszą..) i wrażenie że zmarnowałam tyle życia i że tego nie da się cofnąć :/ Najgorsze jest, że moja praca co nieco wymaga, a przez to, że nie potrafiłam się skupić na ważnych rzeczach wcześniej, teraz dużo muszę się douczać ;( i też nie mam czasu na szaleństwa. Żałuję, że wcześniej nie wiedziałam tego co wiem.. Impreza? byłam na kilku i chciałabym na więcej, ale.. nie ma nawet z kim pójść, bo wszystkie koleżanki w moim wieku albo już facetami, których się trzymają (ja co prawda też mam swojego, ale jest ok i puściłby mnie na babską imprezę bez problemu) albo mężatki z dziećmi.. Ach.. Bez sensu..

Gość Piotruś Ban z Żymu
😭 Podaj konto, wpłace zapomoge Pomodle się też za ciebie do św. Józefa i do smoka wawelskiego 😭

Gość Kujonka26
Nie, nie myślałam :) A po co? Nie uważam, że moje obecne życie jest puste. Po prostu żal mi tego, czego nie zrobiłam dawno ze strachu, niewiedzy, nie wiem czego... a teraz jest już za późno. Jak myślę o tym, co było kiedy miałam 18-19 lat, to podobnie jak autorka topiku, czuję się strasznie stara.