Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
brail

RUTYNA - nieco innye niz zazwyczaj spojzenie.

Polecane posty

Czy zdaza sie wam popadac w rutyne oraz jak sobie z tym radzicie ? A zeby nie powielac watkow tym razem owa rutyna bedzie dotyczyc jedzenia. Czy nie zdaza sie wam iz pewien rodzaj posilku powtaza sie czesciej niz inne ? Jak sie nad tym zastanawiam to na przemian wraz z moja kobieta jemy kilkanascie roznych posilkow. Z regoly to nie jest dokuczliwe ale czasem nachodzi mnie refleksja skad sie ta rutyna bierze. Czasem zdaza sie mojej kobiecie zapytac na co mam ochote a ja nie potrafie nic konkretnego wymyslic i konczy sie na tych samych daniach (co nie zmienia faktu iz nadal sa bardzo smaczne) O niektorych rzeczach sie poprostu zapomina (np.zupa kalafiorowa ktora sobie dzis przypomnialem) czy tez niedawno odwiedzajac pare przyjaciol mielismy okazje sobie przypomniec iz istnieje taka banalna potrawa jak LECZO :) Rozumiem iz sklada sie na to zapracowanie zarowno moje jak i mojej kobiety oraz niechec do przygotowywania nie wiadomo jak skomplikowanych dan. Ktos powie ze zawsze mozna zajzec do ksiazki kucharskiej, ale mimo tego iz posiadamy ich w domu kilka sztuk to nadal pozostaje problem wspolnej mobilizacji i poswiecenia czasu na znalezienie interesujacego przepisu po czym przeczytania owego a na koniec przygotowania posilku. Czy jestem wraz ze swoja kobieta odosobniony w tym temacie czy moze jest nas wiecej ? No i jak sobie radzicie w z ta kwestia ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować