Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez odpowiedzi no answer

Do wszystkich atrakcyjnych dziewczyn majacych profile na randkach

Polecane posty

Gość bez odpowiedzi no answer

Powiedzcie mi drodzy.Po luj ladne dziewczyny oglaszaja sie na stronach jak sympatia,mixer itd ze szukaja chlopaka?Po jaki luj??:-o Takie dziewczymy maja wokol siebie takich kolesi,ze ja,ty ktory to teraz czytasz,ani nikt inny o przecietnej urodzie niemialby szans.Zauwazcie ze one umieja tylko ladnie pisac "dla mnie liczy sie wnetrze".Buhaha!Wiecie ile razy ja pisalem do takich dziewczyn?I wiecie co?Dopoki niewysalalem zdjecia bylo pieknie...Jak juz wysallem jej zdjecie,przestala sie odzywac...Zablokowala mnie na gg.L arwy robiace sobie jaja z uczuc facetow,ktorzy tez maja prawo do szczescia.Dlatego wam slodkie panie mowie dzis! DOROSNIJCIE!

Gość kluseczka1234
to może zacznij pisać do brzydkich hipokryto :-o

Gość cóż stereotypy
jednak czesto sie sprawdzaja wczoraj bylem swiadkiem jak naprawde ladna laska stala w kolejce w banku. Na pierwszy rzut oka wygladala na taka "z tych do których mozna sie przytulic", oczywiscie po wydupczeniu. Po wplaceniu pieniedzy wyszla z banku i skierowała sie do przysadzistego ale niskiego, na bardzo krótko obcietego kolesie w dresie, po czym oboje skierowali sie ku nieopodal zaparkowanemu BMW serii 3 z lat 90, po "garażowym" tuningu, oczywiscie na gaz. zastanawiam sie wciąż co kobiety widza w łysym kolesiu w dresie, w starym bmw przerobionym na gaz?

Gość bbonifacy
pewnie ten dresiarz jest bardzo uczuciowy ;)

Gość dzej zi
a dlaczego skoro sam nie jestes zbyt atrakcyjny 'uderzasz' do bardzo atrakcyjnych dziewczyn? czy to nie hipokryzja?

Gość Forever K
a co ma szuka szukac brzydkiej ? niech podbija to takich jakie mu sie podabaja

Gość dzej zi
skoro sam pomija brzydkie, bo sa brzydkie, to nie powinien miec zalu do atrakcyjnych, ze go nie chca z powodu jego brzydoty. Proste.

Gość panicz z basenem
Te próżne suki zakładają te konta, zeby się dowartościowac:-o Wielokrotnie przerabiane na fotce.pl - jak się słodziło i mówiło, że wporzo suka, to albo nie odpisywały, albo też komplementowały (a każdy pamięta kogo miałem na zdjęciu na fotka.pl ), ale jak styrało się taką pannice komentarzem w stylu - za male cycki, brak talii, chujowe usta, brzydkie włosy - momentalnie atakowały, rzucały chujami, ze co ja sobie wyobrazam, kim jestem zeby je oceniac itp:-o Co do wnętrza... Nie oszukujcie sie nawet frajerzy. Tak jak dla faceta w kobiecie liczy się wygląd, tak i dla laseczek wygląd faceta jest wazny. Pocieszenie dla was, ze moze nie najwazniejszy, ale jednak istotny. A te pierdoły z liczącym się wnętrzem mozna między bajki włożyc🖐️

Gość bbonifacy
bo jak kobieta jest dłuższy czas sama i ma jeszcze jakieś kompleksy, to szuka przeciętnego, ale uczuciowego faceta a jak zwróci uwagę na nią jakiś taki maczo-men , to przestawia się z trybu sercowo-romantycznego na tryb oralno-waginalny ;)

Gość John Hartson
Ale mnie rozśmieszacie. Chcielibyście żyby ładne laseczki zwracały uwagę na wnętrze ale sami zwracacie uwagę na opakowanie. To zdrowy odruch ale to działa w dwie strony:classic_cool: One też zwracają uwagę na opakowanie.

Po prostu się w ten sposób bawią, albo dowartościowują. Przeważnie są to młode siksy, które poza wyglądem tak naprawdę mało sobą reprezentują. Ja zawsze uważałem, że przez internet nie ma szans poznać ładnej i inteligentnej kobiety, bo takie po prostu są za mądre żeby się ogłaszać na tego typu stronach :) Albo inaczej - są już dawno zajęte i nie muszą. Inna sprawa, że nawet niezbyt atrakcyjny facet może zdobyć piękną kobietę. No ale nie przez internet, bo tutaj liczy się głownie opakowanie. I nie ma w tym nic dziwnego.