Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawoooooJAZDY

prawo jazdy

Polecane posty

Gość prawoooooJAZDY

nie rozumiem np. jade sobie dorga jest skrzyzowanie zatrzumuje sie i co caly czas noge mam miec na sprzegle? a jak na mnie kolej zeby ruszyc to co puszczam sprzeglo dodaje gazu i jeszce mam skrecic?? kierownica??? dzis mialam pierwsza jazde i straszmnie mi to wychodzi :( i to trafienie sobie tyłem po łuku :( to chore :(

Gość prawoooooJAZDY
boje ze sie jedzic nie naucze, poztym mam zboczonego instruktowa i jeszce sie na mnie drze i mnie stresuje :(

Gość prawoooooJAZDY
i wogole nie umie krecic kierownica zeby se trafic miedzy te słupki cały czas na linie najerzdzam i krzywo :(:(:( naucze sie? mial ktos tak?:(

Gość prawoooooJAZDY
pooomocyy !!!!!!!!

Gość oczki zmróż
hmm bedzie dobrze jazdy sa po to, zeby się nauczyć ni i zawsze mozesz zmienic instuktora

Gość Piotruś Ban z Żymu
Niestety nadajesz się tylko na rower trójkołowy, najlepiej jak pasażer w bagażniku :o

cóż... powiem tylko, że nie wszyscy są stworzeni do tego, by prowadzić samochód :P

Gość prawoooooJAZDY
raczej nie chce zmieniac go bo nie jest znowu taki strszny ale wiece ...... a jak to jest niech mi ktos odp. na to pierwsze pytanie z tym sprzeglem :(

Gość Piotruś Ban z Żymu
Puść gwałtownie sprzęgło i ciśnij gaz, na pewno instruktor sie ucieszy

To się tak tylko wydaje, potem będziesz to robić tak odruchowo i naturalnie że nawet myśleć nie będziesz nad tym co robisz :)

Gość prawoooooJAZDY
czyli co sa tacy ktorzy jezdzic sie nigy nie naucza :( boze zebym to tylko ja nie byla :( ja chce brykac moją toyotką :(

dziewczyno, miałaś dopiero pierwszą jazdę :) i pewnie wcześniej nigd nie siedziałaś za kierownicą. z czasem wszystkiego się nauczysz Mi tez na początku było trudno robić tyle rzeczy na raz ;)

Gość oczki zmróż
a tak wogóle, to ty od razu chciał(a)byś jezdzic jak kubica? no niestety, tak łtwo to nie ma. ja na pierwszej jezdzie bałam sie wyjechac na miasto... a w rezultacie zdałam za pierwszym razem więc chyba można

no jak sie zatrzymujesz to mozesz dac na luz, i nie musisz miec nogi na sprzegle, a reszte z czasem opanujesz, mi łuk tez chujowo wychodzil, i to strasznie. teraz juz robie ten luk w miare ale jeszcze idealny nie ejst

Gość prawoooooJAZDY
mam nadzieje poczatki sa najtrudniejsze :( ale i tak sie boje ze nie zdam :(

Gość Piotruś Ban z Żymu
Ale ogólnie to się nie martw, kobiety i tak nie potrafią jeździć, jeżdżą jak stare dziady, szybkim pasem i 30 na godzine :classic_cool:

Gość prawoooooJAZDY
to co jak sie zatrzymam daje na luz czyli co?? puszczam sprzwgło całkiem????? i jak mam jechac to dodaje gazu??? tylko?

dodajesz gazu, nie dużo, ale tez nie mało, bo ci samochód zgaśnie :P sprzeglo ma 3 fazy: 1) szybko puszczasz sprzeglo do polowy 2) w polowie lekko przytrzymujesz, 3) powoli "popuszczasz" ;)

Gość Piotruś Ban z Żymu
Chyba od tego masz instruktora żeby cię instruował :o

Gość prawoooooJAZDY
ja po prostej jechalam max 60 bo instruktor kazal mi noge z gazu caly czas tylko noga z gazu i noga z gazu :(:(

dajesz na luz, czyli nie zostawiasz go a zadnym biegu ... wtedy mozesz puscic sprzeglo i wszystko. ale nie martw sie w koncu to wszystko opanujesz

Gość nie martw sie to normalne
na poczatku ;)

Gość prawoooooJAZDY
jezu ale ja jestem taka niekumata :O on mi kaze kierowcice w lewo to ja w prawo i odwrotnie, i jeszce powiedzial co ja taka nerwowa czy mam stosunki przerywane :O

Gość ale pitolisz aramanda
"sprzeglo ma 3 fazy: 1) szybko puszczasz sprzeglo do polowy 2) w polowie lekko przytrzymujesz, 3) powoli "popuszczasz" " teoria gówno warta bo mnie sprzęgło w moim aucie bierze na samym dole i 3 fazy chuj strzelił

Gość Piotruś Ban z Żymu
Jeździ po tobie jak na dzikiej świni i jeszcze mu za to płacisz :classic_cool: Gratuluje 🌼

Gość oczki zmróż
no so ty gadasz piotrusiu... a ty dziewczyno, nie zadawaj pytan jak jezdzic na forum, tylko zapytaj instruktora, przeciez za to włąsnie płacisz;) ale swoja droge on ci nieczego nie wytlumaczył i kazał jechac na hura, a potem na ciebie krzyczał?

Gość prawoooooJAZDY
ja jerzdze reno clio :P

Gość prawoooooJAZDY
tak , ja mowie ze nigdy nie jechalam i ze nie chce na miasto jeszce , a on odpalaj odpaliłam wyjchalam z bramy i na droge i jezdziłam 1,5 godz a potem na placu do tyłu i do przodu :(

Gość Piotruś Ban z Żymu
Nieporadna jesteś aż mi się płakać chce :D

Gość prawoooooJAZDY
i troche krzyczał a nie lubie jak ktos sie na mnoe drze :O:O:O i sie jeszce bardziej stresowalam :O nic nie wyjascnil tylko jedz! i skad mam wiedziec kiedy sprzeglo puscic kiedy co? no w sumie mowil mi co mam robic na poczatku zmienial biegi ale i tak hujowo :O