Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania109283

kolczyk w języku

Polecane posty

Gość ania109283

ma ktoś? bardzo boli ? i czy warto ?:)

Gość M A R I T K A
Mnie bolało bardzo, bo bez znieczulenia robiłam, przez 5 dni nie mogłam nic powiedziec ani zjesc, tylko woda i płukanie szałwią:/ ale po 2 tygodniach łanie mi sie zagoiło i jest ok. nie żałuje ze zrobiłam, ale taki kolczyk jednak niszczy szkliwo:(

Gość łyk łyk łykend
trochę bolało i te wszystkie narzędzia, pan ciągnie za jęzor - nic przyjemnego. ja miałam kolczyk przez 3 dni, bo ślinianki mi się powiększyły i spuchłam - ale nie wszyscy tak mają. na całe szczęscie slad po kolczyku szybko zarasta i po sprawie. mój kumpel bardzo poniszczył sobie zęby od kolczyka :/

Gość łyk łyk łykend
no tak z jedzeniem była totalna masakra, dla mnie tym bardziej bo to wypadło na czas między świętami a sylwkiem... było pełno pysznego jedzenia, a ja tylko odzywki dla dzieci mogłam jeść... o gryzieniu czegokolwiek nie było mowy

Kolczyk miałam w jezyku, nosie, pępku... Przekłuwanie najbardziej bolało w pępku a w jezyku naj mniej, jezyk bolał później, gdy opuchnał, ale efekt był zajebisty, gdybym miala ponownie zrobić nie wachałabym sie, tylko jak zrobisz uwazaj na zeby i nie jezdzil sobie koleczka z kolczyka po zebach, bo Ci sie szkliwo zniszczy, ja mialam bez znieczulenia i na prawde nie bolalo, a jestem osoba bardzo wrazliwa na ból!!!

Gość Eloł
Ja mam 8 kolczykow i 3 tatuaze, ale niczego sie bardziej nie boje jak kolczyka w jezyku :D Tyle co ja sie nasluchalam o bolu, spuchnieciu i trudnosciach w jedzeniu to ja dziekuje...! I sama mysl ze mam komus wystawic jezyk do preklucia blee ;D http://www.undertwenty.pl/referrals/follow/Duneczka