Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje drugie ja

zatrułam się .....

Polecane posty

sprzątałam w chacie i chciałam wyczyścić dokładnie kibelek , więc zmieszałam ace z fosolem :-( tzn wlałam fosol i na to ace :-( i opary na mnie ...jak się zaciągłam .....teraz łeb mi pęka i szczypią oczy i jest mi niedobrze na żołądku :-( Piszę to jako ostrzeżenie ------- żebyście się nie zatruli tak jak ja :-(

no jasne ,że zaciągnęłam :-) ,ale chciałam tak troszkę z żartem :-0 do lekarza??? Nie no chyba poczekam ... jak coś się będzie działo to wtedy ...:-(

Nie pomaga swieze powietrze. Idz zamoczyc glowe pod zimnym prysznicem, mi pomoglo. Tylko potem zapalilam papierosa i wrocilo:o A bimber przelewac bedzie trzeba raz jeszcze zeby rozcienczyc go woda:o Maske sobie chyba kupie;)

....pomawiacz..... >>. ma sie rozumiec ze nie pila !.... ludzie zatruwaja sie podczas malowania farbami w ktorych sa metale ciezkie ....mleko wowczas pomaga ...oni tez nie pija tej farby !

zawroty i bóle głowy, uczucie, zmęczenia i senności, złe samopoczucie, podrażnienie spojówek, podrażnienie górnych dróg oddechowych. MOga także być nudności przy ostrym. Masz takie objawy?

moje drugie ja >>>> :D rozwalilas mnie tym : nie chce wymiotowac :D...jesli sie zatrulas to organizm nie bedziecie pytal o zdanie :D 🖐️

mleko uznawane za odtrutke rowniez jak sie cos wdycha - tata pracowal kiedys na hali w lakierni tam pracownicy dostawali mleko (w dawnych kultowych szklanych butelkach.

Mam w ręku książkę do toksykologii, więc zaraz dokładnie Ci powiem czym się zatrułaś. NIe masz kaszlu, kichania, bolu pod mostkiem i obfitego wydzielania śliny?

pomawiacz----- nie przeginaj :-D zaraz mi przejdzie , naszpikowałam się herbatkami , lekami od bólu głowy i innymi i idę dalej sprzątać :-D Nie ma co się nad sobą rozpływać ;-)