Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roku2

kościoł zabrania antykoncepcji stosowania, a pozniej dzieci ląduja w beczkach

Polecane posty

Gość roku2

http://wyborcza.pl/1,75480,5642149.html a tu pamietnik dzieciobojczyni.. A jej mezulka uniewinnili, chociaz jej PAN I WLADCA"udawał, ze nie zauważa, ze żona jest w ciazy"!!polskie prawo jest do bani i koscioł z tymi tabletkami tez

Gość troszkę prawdy małej
raczje tak robią ci co nie wierzą..tak zwnai pseudokatolicy nie chodza do kosciola itp..

Gość taka jestem .....
kabel -> buhahahahahahahahahha dobre :D:D:D:D

Gość roku2
ale co złego w antykoncepcji wg koscioła?bo nie jarze

ta kobieta była pod presją psychiczną...w depresji.. wiec tak zrobiła. Powinno sie badac ja jak była w ciazy a nie teraz po fakcie! czy tam gdzie mieszkała był punkt oddania dziecka? jesli nie... nie karałabym jej tak. depresja to stan trwały i długi.. Jesli kobieta ukrywa ciąże.. to juz jets znak, ze z jej psychiką jest zle, ze ma problem, ze ma stany załamania depresji..A nie jak sie jedna psycholog(?) chciałabym zobaczyc jej wyniki w nauce- badania kliniczne i ilu ludziom pomogła, stwiedza, ze skoro ukrywała ciąże to znak, ze działa z premedytacja.. bardzo nie trafne okreslenie.. Gdyby chciała zabic dziecko do razu..stosowała by cos aby poronic.. nie robiła.. tego.. tylko chowała brzuch, ukrywała ciąże...A zatem nie nosiał sobie zamiaru zabicia..jak to wmowila pani psycholog:O natspilo to po porodzie.. a to dodatkowy stres i szok dla kobiety... facet? a ile par nie sypia ze soba latami! nie widza sie nago! Mysle ze mogl nie wiedziec. Mogl myslec ze zgrubla. Skutecznie to ukrywała. Amoze to nie było jego dziecko? tylko jakies popijaku z innym? Ja z balkonu widze jak alkoholiczki daja sie macac za wodke.

Gość roku2
antykoncepcja przeciwdziałą aborcji.. a panika antyaborcyjna wzieła sie własnie z zakazu uzywania antykocepcji gdyby była antykocpecja tansza, tak jak w Anglii, gdzie leki sa za darmo(bo przeciez płacimy składki na ubezpieczenie zdrowotne), to byloby mnie aborcji

Ksciol zaleca anty..meotdy naturalne. I znałam setki par, które dzieci nie miały. Zaplanowały je sobie. To sa ci co nalezeli do roznych organizacji koscielnych m in oazy. A tam nauczono ich na czym owa metoda polega:) A zatem Kosciol dba o swe owieczki. A ci co sa z dala od kosciola niech robia to co media im kaza:) I taknie robią! i stad ciąże!

wiele osob seksi się bez anty.. bo jak sami mówia maja lepsze doznania! sexualne.. i nie uzywaja naet prezerwatywy! wprowadzenie darmowych anty.. tez temu nie zaradzi. nie wezma ich bo doznania wazniejsze. I bach ciąża:)!

tzeba wprowadzić sterylizacje- podwiązanie jajników.. szczegolnie u alkoholikow:O To mniejsze zło.. niz potem 5-10 dzieci w biedzie.. a polowa z nich z chorobą alkoholową! jedno urodziła..i podwiązać. Takie kobiety nie umieją jednego wychować, a co dopiero2-3 czy 6!