Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annas1987

seks w pologu

Polecane posty

czy mozna uprawiac seks w pologu???? Jakie sa konsekwencje tego jak sie go uprawia?? czy ktos zna sie na tym???

Gość ozesz koorva
87 rocznik pewnie wtedy sie urodzilas, teraz urodzilas dziecko i chce ci sie bzykac. A wiec o konsekwencje pytasz : rany po porodzie nie wygojone zarowno w srodku jak i na zewnątrz seks w tym czasie nie dosc ze bedzie sprawial bol to jeszcze narazasz sie na jakies choroby, infekcje itd. Juz lepiej raczką albo ustami zajmij sie niewyzytym mężem no chyba ze masz zamiar cierpiec w imie seksu to powodzenia🖐️ są przypadki gdzie seks jest przyjemny nawet po 3 tyg po porodzie ale to jeden na 20 takich pologow. Sprobuj a bedziesz wiedziala czy jestes tą 1 czy ktorąś z tych 19....

Gość hahahehe
czyli ja jestem tą 1 na 20 :P

Gość opaska.............
ja tez:-)

do 6 tygodni po porodzie w żadnym wypadku tego nie rób, zaszkodzisz sobie i dziecku. Musi ci się wszystko wygoić i na to potrzeba czasu, jeśli jednak zechcesz uprawiać seks to licz się z konsekwencjami tego czynu, możesz trafić do szpitala na tzw. łyżeczkowanie, żeby mogli oczyścić macicę jeszcze raz. Jeśli jesteś mądrą dziewczyna to nie posuniesz się do takiej głupoty !!!

Ok dzieki tak tylko spytalam a wy juz musicie mi na ambicje wjezdzac i wyzywac malo tego.... a dzieckiem nie moge sie zajac swoim bo mi umarlo :*

Gość okropnie to dziwne
???????????

Gość hahahehe
po drugim porodzie połóg skróciłam sobie o 3 tyg :P nic mi nie było,ani nie jest( dodam ze nie byłam nacinana).Przy pierwszym porodzie łyżeczkowanie z powodu łożyska a seksu wtedy nie było.

Gość Oli_
dziecko jej umarło, ona jest w połogu i już myśli o seksie. Boże.... dziewczyna z sercem z kamienia

nie rozumiecie mnie... zreszta nie wazne a to nie mial byc buziaczek.... co wy myslicie......a zreszta........ kogo to obchodzi

Widziałam kobiety z zapaleniami macicy i grożącą sepsą leżące w szpitalu z dożylną antybiotykoterapią zamiast w domu z nowonarodzonymi maluszkami, nie wiem czy one akurat seks uprawiały czy też nie, ale napewno uprawiając zbyt wcześnie z niewygojoną raną po łożysku zagrożenie zakażeniem jest duuuużo dużo większe, więc po co tak się spieszyć to zupełnie nie rozumiem i nie zrozumiem!!!!!!!!!!!!!!! Hahahehe - Dla mnie już leżenie w szpitalu i ze względu na leki konieczność odstawienia dziecka od pierski jest wpływem na dziecko, a zakażenie macicy niestety może mieć nawet fatalne następstwa i wtedy wpływ na dziecko już chyba nie pozostawia wątpliwości!!!

wszystko zalezy jak sie czujesz, czy nie masz juz krwawienia, czy bylas cieta ja nie bylam cieta, plamienie ustalo po ok 2 tyg od porodu i wtedy tez pozwolilismy sobie na przytulanko :) wczesniej zbadala mnie polozna i powiedziala ze nadzwyczaj szybko doszlam do siebie i jak juz nie plamie to mozna, nic sie nie stalo :) ps nie wiem czy dobrze kojarze ale to chyba Ty stracilas dzieciatko? jezeli tak to bardzo wspolczuje jezeli pomylilam Cie z kims innym to BARDZO przepraszam

Gość pppppppppppppppppppppppp
ale jesteście okropni... anna straciła swojego skarba, swoje dziecko, a wy na nią najeżdżacie. Też bym szybko chciała następne, jakby taka tragedia mi się przytrafiła. Wiec nie oceniajcie, jak nie znacie sytuacji.

widze ze tylko ppppppppp mnie rozumie :( dokaldnie chce jaknajszybciej nastepne dziecko a o pologu nie mam zadnego pojecia i tylko chcialam spytac....

i nie uwazam sie za glupia jakas bo spytalam jakie sa konsekwencje uprawiania seksu w pologu napisaliscie i odczekalam ten caly polog....a wy juz uwazacie ze ja juz..... chyba lepiej ze najpierw spytalam

Gość gość
Ja w czasie pologu zaczęłam szybko jakos w drugim tygodniu i czułam się dobrze. Balam sie ale wszystko było ok. Urodziłam śliczną córeczkę i nie żałuję a połóg To tylko wracanie do formy więc nie ma się co bać sexu mnie nic nie bolało wręcz przeciwnie czułam się wspaniałe i było jak nigdy. Więc śmiało możesz uprawiać sex nawet G inegolog to powie

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon

Gość gość
Ja po 3 tyg zaczęłam współżyc ale nie byłam nacinana i krwawienia już nie było. Myślałam że będzie boleć a tu nic nie bolało.

Gość gość
Jestem taka napalona...prosze zadzwon do mnie mam chcice wejdz na strone http://sextelefon.ovh/ i znajdz swoją Anię i dzwon chcę poczuć cię w sobie już teraz!!!!

Gość gość
ja pierwszy sex z mężęm miałam...2 tygodnie od porodu naturalnego to był mój drugi poród i tak jak przy pierwszym nie pękłam, nie byłam szyta itp dzień wcześniej badała mnie położna, już wtedy prawie nie krwawiłam, delikatne plamienia po 1 ciąży krwawiłam 4 tygodnie i dopiero po połogu zdecydowałam się na sex