Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheShe

Proszę o poradę.

Polecane posty

Gość SheShe

Dostałam dzisiaj zaproszenie na NK od... aktualnej dziewczyny mojego ex. Nie lubimy się. Na ulicy się nie znamy, żadne cześć, nic. Z nim się spotykam (teoretycznie kontakty koleżeńskie). Ona chyba nie wie. Swoją drogą, zamierzam go odzyskać... Co mam zrobić z tym zaproszeniem? Zaakceptować? To dziwny gest z jej strony... a ja bym się czuła jak hipokrytka... W końcu to tak jakbym się do niej uśmiechnęła a z drugiej strony zabierała faceta... Nie czuję wobec niej wyrzutów sumienia. Ale... Jak myślicie?

Gość kasiatko-kasiatko
odrzuc jej zaproszenie - i jednoczesnie odpisz czy szuka pokemonow czy chce sie zaprzyjaznic?

Gość SheShe
powinnam się zesrać teraz czy za dwie minuty? Plisssssssss pomóżcie!!!!

Gość naiwna bylas
odrzucić! niech widzi! sama pewnie chce byc wsrod twocih znajomych zeby móc ogladac foty jak masz zablokowane itd.

Jeżeli się nie lubicie to po co chcesz mieć ją w swoich znajomych?No chyba że idziesz na ilość:P Ja bym nie przyjęła zaproszenia:)

Skoro sie nie znacie ani nie odzywacie to nie przyjmuj...jak zamiarujesz go odbić to tym bardziej :P

Gość bombelkowa98
ja pszyjełam zaproszenie takiej Asi z 5 klasy co teraz jej Marcin plecak nosi:( no bo nie będe pokazywała ze sie foham

Gość SheShe
no dobra, ale teraz już bardziej myśle, kiedy mam sie zesrać. To mnie w tej chwili bardziej interesuje. Musicie mi pomóc!!! Pomocy, nie wiem co robić?!!!!!!!!!!!!!!!!

czemu nie przyjąć ? gdzie jest napisane ze nie polubicie sie :)....pytanie tylko czy spodoba sie to facetowi ? moze poczuc sie niezrecznie i zadna z was z nim nie bedzie ....skoro sie spotykacie to widocznie on trzyma to w tajemnicy

Gość słyszałam
Ja bym odrzuciła. Co ona sobie myśli, że głupia, ślepia i jaka jeszcze jestem? :P

Gość SheShe
Nie idę na ilość ;) mam może z 30 osób... Faktycznie, wszystko mam zablokowane i nie widzi mojego profilu... ;) Ale też tak trochę głupio mi... bo jako tako to jest 'znajoma'... A poza tym nie chcę żeby ktoś przejrzał moje niecne zamiary :P To nie będzie wyglądało podejrzanie? Nie lubimy się na zasadzie że po prostu ex z aktualną się nie lubią ;) nic osobistego... A może zamiast odrzucić, zignorować... ani nie odrzucać ani nie akceptować? W końcu pewnie sama wycofa...

czemu nie przyjąć? jak kto woli ja nie widze sensu zapraszac ludzi z ktorymi sie nie gada bo i po co ? moze ona cie zaprosila bo jest ciekawa czy twoj ex komentuje twoje fotki itp :P

Gość ws
a moze jej sie poprostu niechacy wcisnelo zaproszenie?

Gość SheShe
A jakby ją tak podkręcić? ;) Specjalnie powstawiać takie fotki... może z nim... :P I dopiero zaakceptować? :P

Gość naiwna bylas
możesz tak zrobić- ale wtedy wyłącz komentarze, bo cie zniszczy :D

Gość SheShe
Nie, tak zrobić nie mogę bo z nim też mogłabym się od razu pożegnać :[

no ale po co fotki z nim ? co najwyzej ona moze sobie teraz wstawic z nim fotki a nie ty:P o lej to zaproszenie i tyle a jak juz go odzyskasz to wtedy wrzuc wasze fotki i dopiero przyjmij hahah :)

Gość dfghjklm
zapytaj ja "czy my sie znamy" ciekawe co odpowie skoro nawet na czesc sie nie znacie :P

Gość SheShe
Fotki 'z nim' miałam na myśli coś w stylu: Przypadkowe fotki, wypad na piwo czy coś takiego... i gdzieś na drugim planie żeby było widać że jest tam ze mną...

Gość SheShe
Zastanawiam się jeszcze po co ona mi to zaproszenie wysłała... Mój ex ma mnie w znajomych od dawna więc założę się że i ona już dawno znalazła mój profil... Więc skąd teraz nagle...

Gość SheShe
Żadnych pomysłów co do jej motywu??