Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cnotaaa

on sie nie moze dowiedziec ze jestem dziewica

Polecane posty

Gość cnotaaa
moi drodzy heh:)nie musze nic przemyslac,dla mnie ta blona to pierdolony kawalek skory,ktory sprawi mi jedynie bol i dyskomfort i tyle.wcale nie mysle,ze go zatrzymam jak sie bzykniemy.chce zeby bylo przyjemnie a nie meczyc sie z tym przebiciem itd.nie musze mu wcale dziewczyno mowic,ze przezylam swoj pierwszy raz z wibratorem,same sobie pewnie poprzebijelyscie jakimis rzeczami itp,bo nie wierze,ze laski sie nie masturbuja,jest to normalna fizjologiczna rzecz jaka ludzie robia zeby sie zaspokoic,tak jak facet wali sobie konia to wy tez sie same zabawiacie,tez mi wielkie rzeczy💤skonczcie z tym romantyzmem,to byla tylko epoka.potem i tak was facet bedzie zdradzal i myslal o bzykaniu innych dup.to tyle i mam to gdzies co o mnie napiszecie,glupia szmata itd.zyczcie mi powodzenia:)))napisze jak bylo...milej konwersacji na temat jaka jestem pusta i rozwodzeniu sie nad tym czy faceci wola dziewice czy nie,pamietajcie ze nie zyjemy w sredniowieczu

Gość Grom_z_Nieba
Teraz tak myślisz, ale za parę lat jak zmądrzejesz hm to będziesz żałować że byłaś taka głupia c*pa. Co się teraz porobiło z kobietami??? Teraz każda to szmata ktorą swędzi dziura i chce byle gdzie i z byle kims :( dziewictwo to wstyd i dlatego trzeba się zdeflorować rurą od odkurzacza :( kurwa mać! Niech mi ktoś powie że życie ma sens! NIE MA! Kiedyś można było kochać i być kochanym a teraz kurwiszony myślą tylko o tym żeby jak najszyciej się ruchać bo świat tylko to ma do zaoferowania i nic więcej! Żałosne istoty bez ambicji i zainteresowań który tylko potrafią nogi rozkładać i nic więcej :( KURWA CZEMU NIE JESTEM PEDAŁEM??? Można znaleźć wsród pedalów facetów interesujących gości z którymi można czas fajnie spędzać i rozmawiać interesująco, a dzisiejsze kobiety tylko rżnęły by się z przygodnymi frajerami i do niczego innego się nie nadają :(

Gość anais nin
atos- no niestety dziewictwo w bardzo późnym wieku jest jak dla mnie sygnałem, że coś jest nie tak, bez względu na to czy to jest mężczyzna czy kobieta, bo sugeruje, że taka osoba ma poważny problem- nie potrafi nawiązać relacji z człowiekiem odmiennej płci albo ma problemy z seksualnością. i nie utożsamiaj dziewictwa z kawałkiem skóry, bo to może sie przerwać w trakcie masturbacji albo być w ogóle nieobecne- sporo kobiet ma błonę, któr nie jest żadną przeszkodą w seksie. a moja koleżanka przecieła sobie to u lekarza, bo nie miała ochoty się meczyć w trakcie seksu. w końcu nie jest iranką i nie musi obnosic zakrwawionego prześcieradła przed nikim

Gość anais nin
grom- chyba przesadzasz nazywając kurwiszonem dziewczynę która ma 20 lat i nigdy nie uprawiała seksu. otrząśnij się człowieku. nie wiem jak w takim razie nazwałbyś prostytutkę skoro takie obelgi rzucasz na dziewczynę która jest dziewicą

Gość anais nin
no ale właśnie tutaj w przypadku autorki mówimy o kawałku skóry, którego chce się pozbyć sama w trakcie masturbacji, a niektórzy się oburzają jakby się chciała w burdelu zatrudnić. przecież nie przestanie być dziewicą jak straci błonę.

Gość cnotaaa
anais-dobrze mnie rozumiesz ja nie mowie kurwa,ze chce to zrobic z pierwszym lepszym bo jak by tak mialo byc to zrobilabym to w wieku 16lat lub pozniej!!!nie rozumiecie ze on jest dla mnie wazny i chce to z nim wlasnie!!!

Gość cnotaaa
atos a Ty wielki romantyk sie odezwal,szkoda ze takich facetow jak ty jest malo,zobaczymy pozyjemy jaki sie staniesz potem,twoja panienka ci sie znudzi i wspomnisz cioto moje slowa,wybacz za ciote ale to i tak lagodne okreslenie w stosunku do tego co o mnie myslisz

Gość czasem tak bywa
ja was nie rozumiem! dziewczyna chce sie kochac z facetem, na ktorym jej zalezy. a wy juz po niej jedziecie! przeciez sie nie szmaci! ma 20lat i to jej decyzja. skoro chce to zrobic z nim, i liczy sie z konsekwencjami to dlaczego po niej jedziecie? a ty autorko zastanow sie jeszcze. moze noe warto rozdziewiczac sue wibratorem itd. wg mnie powinnas powiedziec mu otwarcie, ze jestes jeszcze dziewica, on to na pewno zrozumie, a zapewne nawet doceni;)

Gość cnotaaa
czasem tak bywa-dzieki,zastanowie sie:)ale raczej juz podjelam decyzje:P

Gość barabeczka
Jeśli masz ochotę to zrobić, zależy Ci na tym facecie. Po prostu zrób to! Ale lepiej powiedz mu o tym, ze jesteś dziewicą, będzie delikatniejszy. Ja to zrobiłam z chłopakiem którego bardzo mocno kocham i chyba tylko dlatego wytrzymałam ten ból, a on mnie wspierał. Ból czuje do tej pory zawsze na początku stosunku. Nie ma sensu tego ukrywać, to nie powód do wstydu!