Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaPO

problem z facetem!!! pomocy! help!

Polecane posty

Gość nataliaPO

...::::TaQ naprafDdem Nje wjeeeeem od TsHego mam zatshšć ,mam problem i nje wjemm co f zwjoNzQ z tym mam zroBić ,jakje postAnoffJenie ,by nje żałować podjętHej dEcYsjj. Jestem w dZjffnym ZwjOnzQu i Nawet nje FeeEM cZy mogem tO Thak naswać i NnnJe wjemmm czy warto daLEy to ceeongnonć ,poOOpełnIłam dooOsho błendów ff tym wszySTHqIm co robjłam,,,,, jnNNni MYy THEgo Odradzalj,aleEe nje fJeM dlatshEg ,alee ddddaley roObjłam swoye , ZnammMMm sJem z KrzyśKjem od NIeCałyfFF 5 mjesjęcy. Nash qontaqty som Super ,Nie kłócjljśmy sjem njgdy-anyyY rasu ! żaadnYycH njEsgoodnoścy pomJędzYyy namYyY nie było. Jaq sję poznaLjśmY było poprosthu sooOper- fleerTowau zeeee mnom pShez cauy czaS pooooodDdCzas Nasheg Spotkania . . . PRZY ddRooOgGgggim spotqanjooO pooooowjedział ,She njE shuka njqooooogo na powashNy zwišZek . ALe caaał ten tshas mIałam ffraSheNje ,sheee nje mów całey prawdY, BArdzo Go polooBjuaam i ffcjauam z njm być. Na potShontku ByłaM zaoooRotshOna jEgggo wyglonDem .....jeg oSoBa... ,aaaale zaoORotsHenJeeeee wygaSło i joooż nje wydaye mi sjem thak wspaniauy jAq na thycH pjerffsZyfff KeelLllKu spotkAnjach, theras jOOSh pathShę TyyylqO na jegooo wnentSh i sTaaaaram sjem go posnaććć Lepiey . KjedYś mmmmeeeljśmy problEm ,bo nje weeEdzielJśm o czym rosmAwjać, pooźnjey to sjem zmjenNniło, RosmaffiaaaMy na kashdY teEeemaT . W sfoeem thowasHystffje tshujemy sje swobodniE .KshySjeq wtedDddy nnAwet Zatshonł fypytyffać sję co roobbBiłam , tShy GdzJeś sjem wybieram z qjm ,jaQje mam plany eethp..... nJgdyyy Theg niE rOBjł. UdAło myy siEm wYpyTać kolegem Kshyśka,,,ale zAnjm zaczonu Sje jnatsHEJ zafffOffywać , qtóry pooooowJedzjał mi że On nNIe Szooqa nikogo dO ZweešZkoo, thylko BY Sje zaBAwjć ..(chyba ffeeECie o co fffodZj) i pO tym pshestauAmmmmm dO niEgO pjsaćć jTp. ale nje dau mI spoqoju - posostawEeAu myyY duSho weeadomOOooścyy Naa gg ... wysYłał smsy Mam dwjE prZyjaceeooołqyy , jedna z niFFf pOweeeeedzjaua,ż jeślyyy Mi zależyyyy tho mmmmam sjem starać o njegggggo ,a być może naAaaFfet tacy jak On mogš sjem zmjenjć druGa dOradzjła wrentsh przeceEwnje, że tAki mnjE nnie BenDzie shanofał i mam poStArać sję o nim zapomnjEććććć . AAle oBydfeee powjedzjAłY ,she jeśl zA duooogO tho poTrwA thO mogem sJem zakoChhhać, a potem bendeM już thylk płaqać pshes niego ... ALe NNNje wEeem dlaczegO znoooff sje spotKAłAm z Krzyskjem,zAdzwoNjui i pOproosT nje potHarffJłam odmóffeeć. SpothkauAM Sjeeeee z NjM poraz qolejny i TaK sjEm tO cjšgło i NieEestEt za daLeqo tho jus zashuo (. . .) ALe niczeGooO nje shaaałuyEn,chocjash ffyba pOwJNnam. KiEDddddyś napeesał ,She jeDzje nA jmpreze do qolegyy i nie będzy gO pshes 2 dny po poooowrocje -nAAapjsAu do mnie tshyyy sJe Spothqamy,al njestethy nie moggguaaaam, booooo mEeałam jooż jnnnnnnne plany-mOoSjauam załatweEć qjlka spRaw i naapJsaaauaM mu to .PPPóźniey thak dySponowaljśmmY własnyYym TshaseEeem ,że Nje mmogliśmy umOooweEć sje , bo mmmmnie llub Krzyśqowyy nnnNnje pasoowałoo. I napeesałam mooo,She NnnieStetYy Ale nasze SpotqanjEee coś nie wyfffoDzyyy a On oDpjSAł "WYYYJJDZIE,WYJDZIE" (ffOceeaż wcale tego już nje ffcjAłam) thego samego dnIa poyeffauznów znowu na Jaqonś jmprezę do KolEgyy , wróCjU pJyAny Bo mjAu na gG opjs coś f thypieeee "mAm joOosh qape a teraS eeDe spać heHEHhhh ...""" tsh cośśśśś taaAAaKeeego i nApjsał mi dduugGgGa wjaDDdddomość na gg , f qtoorey zawarł ( ze spotHkaNie Nie fYffoDdzyyY bo mmmAło się StaRam i Mam mu poqAzać ,ze jesthem kJmś na keeM moze mu ZAlesheć i z KJm BendzjE Sje tshoooł zajebjścJe,, że TeGo pothshebujEM dodau jEszCzee mOjA droga i thaqeeee tam : P suówetshkA typu słonqo moy ,a jaq napjsałm mu czy cHce sprooBować (ffodzyYy o nas) ale ooYełaM tooo fff sposóB ThaqI że muSJaU Sje DOmYśleć o co MyYy fffodzJ, bo nie wiEm dlatsheGo ,ale nIe pothrafjłAm napeesać theGo bespośreDnio : ( -nje odpjsał na moYom wiAdoMOść. DopEEErO nAstepneg dnja napisaU do mnie QEeedy sIe spotkam . I Znów jako thaaaa "głupeeaaaA i naeefna " SpotqałAm sJem z NJm. Był tho podtsHas śfFiOnt (25.12222) poooOwJedzjAł sHE nastenpneG dnia wyjeżdża F gór i FfrócI dopeeero w peeeRwsZym thygoooodnnju stHytshnia,ale powjedZjAl że JeshCze jedzjE dO rodzinY i jak wrocy tho sje oDezwy . NapjSAl po 2 tygodnjaff. Że jeśLYyy mam tshAs i jEślyy chcE tho mogę do njEGo wpaść pOGadAć, czytayšc threść smsA wyyywnjosqowałaM,że MoS fffodzIć o nas, bO Njgd nie pIsAł nnnnic tego Typu,,,,, zEeEee jeśl ffcem pOGaDać jtp. mOze on sam neyy eyst w stanje tsHegos my powjedzjeć -nje ffeeem SAma !(napeesał esa,,, bo NjE oooodebrałaM jaQ dzwonjł, bo zmienJł numer i nje wJEDzjaałAm qTho dzwoNj)AlllllE njestety godzinE qtora poDDdddal nje Oddddpoffjadała MI ,bo bylam ff Jnnym meeescie i Nie zdasylabyMmM do Njego poYefffać (napjsałammmmm czy moz NAStHEpneeeego dnja,to joooS nieee oDpIsał) ,a poznjey mooosial cos zaAlAthwjc i nie mogl ,nei spotQAlJśmyyYy sJe i nje wjeEM cooooo zrObjć, jak sje spotqamy tho zNnóff nje będem ffF stAnie wYdOoOsIć sUowa na THemAt naszeGO "zweeaskoo" ZachhhhhoooffóJeMy sjem fff swojm towasHYSTffje JAqbyśmY juSh ByyyyyL Razem,alee njE wiem tSHy aby nA 100 % nicZegO Sjem NjE wsthyyydzim jak już Qthoś z nAS zRobyy cOś dzJwnego to sie z tHeGoooo śmjeyemy. nje weeem cO roBjć, FffcJałabyM z nim być,zaLez mI naA nim BarDzo,,,ale już nAprAwdę nNjE ffjem co pOsthnofeeć sErCe mofyyY inTshey njs rozsOndeEk WczOray nApjsaUaaam m usMsa ,Bo nNie Ooooodebrau ,ffciałam Sje ddowjedzjeć i co dalej z naamI,ale nie odpjsau pjszcJe cO koLFjeq o tym sšdzIcieeeEe -zaaaa wshytsqje Odpoweeedzi baRdzo dzjEnqyę POZDRAWIAM ::::... :***

Gość naucz sie pisać
po polsku...

Gość przeczytaj mi to na głos

Gość OOOOooooooooooOOOO
NIech ktoś, to gó.wno zgłosi do usunięcia :O

sama tego nie pisala jest taki program do psanie tym durnowatym ,,slangiem'' jesli tak to nazwac mozna

Gość nataliaPO
ok, widze, że ni czaicie bonanzy :) już przepisuje na normalny język :P

to już nawet takie programy są? o kurwa, jaka ja zacofana jestem, czas zacząć poznawać świat :o

qwa u kominka to bylo ale nie moge wejsc nie wiem czemu sprobujcie wy www.kominek.blox.pl po prawej stronie sa galerie, kliknijcie i tam prawie na dole jest nazwal to ,,tu nauczysh siem fajnie pishac '' czy akos tak ;)

Gość OOOOOOOOO000000000OOOOOOOO
Zacznij od poznania tego co mam dla Ciebie w majtkach

Gość takie oto perełki
ceeongnonć :D fleerTowau :D :D zaoooRotshOna :D :D :D suówetshkA naeefna

qwa mac a myslalam ze ja mam os nie teges no w kazdym razie autor/ka wybitny nie jest, a moze sam kominek chcial sie popisac:)