Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderika

Studia ... problem ze zwolnieniem ...

Polecane posty

Gość asderika

Witam! Mam problem ... 3 wrzesnia mialam poprawke na uczelni ;/ Niestety nie moglam sie na niej zjawic bo mam pewien problem (od 28 sierpnia) zdrowotny, o ktorym nie chce pisac ;/ Dostalam od lekarza zwolnienie na 10 dni ;/ no i nie chca mi go uznac na uczelni :( Mowia ze uznaja jesli lekarz napisze na co bylam chora ! To chyba niezgodne z prawem !!! Czy uczelnia moze tego zadac ?

hmm chyba wina tego, że wszyscy tak kombinuja i sama wiesz ze nie problem zalatwic sobie zwolnienie bez powodu. Nie mówie, że Twoje jest \'lewe\', wierze ze nie! , ale popatrz na to z ich strony ich takich zwolnien musza dostawac ...

Gość asderika
No w sumie racje masz :)

Gość nie maja prawa
Nie maja prawa zadac aby na zwolnieniu byla podana konkretna choroba.

dokladnie nie maja prawa zadac wyjwienia twojej choroby...obowiazuje pzreciez tajemnica lekarska!! ja sama oddawalam dzis na uczleni zwolnienie i jest na nim tylko napisane pobyt szpitalny od..do i koniec nie mam zamairu sie nikomu tlumaczyc co i jak dlaczego...zwolnienie lekarskie jest zwolenieniem i tyle..!!wydaje mi sie ze nawet prawnie mozesz swoich praw dociekac ale pewna nie jestem bo u mnie nikt nie podwazal tego zwolnienia:)

Gość asderika
Dziekuje dziewczyny ... tak tez myslalam :)