Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Radka

Radek Sikorski jest fantastyczny - zgadzacie sie ze mna?

Polecane posty

Gość fanka Radka

Laski, zabujałam się w Sikorskim! jest boski! wlasnie na pytanie Justyny Pochanke z TVN24: "z kim najbardziej chcialby zatanczyc na balu?" (idzie na bal, gdzie beda same polityczne "szyszki"), odpowiedzial: "z moja zona". Zamawiam! tez chce miec takiego meza:) przystojny, madry, przedsiebiorczy i w dodatku wierny... kurcze, skad sie bierze takich Radków?? :D cudowny jest :D najfajniejszy polityk ze wszystkich :D

Gość fanka Radka
Sorry, ze napisalam to na " Z i U", ale to moje ulubione forum, a wlasnie uslyszalam te jego rozmowe z Pochanke :) i pomyslalam, ze fajnie bedzie, jak sie od razu z wami podziele moimi wrazeniami :)

Gość też uważam że calkiem
niezle z niego ciacho;)I jets inteligentny,wierny.Takich facetow jest coraz mniej niestety:o

Gość fanka Radka
No wlasnie, szkoda, ze to towar deficytowy... :( i dobrze to ujelas - niezle ciacho, a wlasciwe "cookie" ;) on chyba jako jedyny z naszych politykow swietnie mowi po angielsku...

Gość też uważam że calkiem
no właśnie i jest wykształcony,zna języki,mieć takiego faceta to prawdziwy skarb😘

Gość fanka Radka
http://www .polki.pl/ zycie_gwiazd_znaniilubiani_ artykul,10007244,0.html Fajny artykuł o Sikorskim i jego zonie :) to bardzo inteligentna babeczka! :) i fotka :) : http:// bi.gazeta.pl/im/2/ 5043/z5043522X.jpg z linków trzeba usunąć spacje

Gość ale skad wiesz
ze wierny? co mial odpowiedziec? ze z kochanka by najchetniej zatanczyl??? a tak na marginesie to tez lubie na niego patrzec

Gość fanka Radka
Wiesz, mógł odpowiedzieć, że np. z Carlą Bruni... bo ona podobno też będzie na tym balu... albo z Angelą Merkel, bo ona jest jedną z najpotężniejszych kobiet na Ziemi w tej chwili... albo z Condoleezą Rice... no nie wiem, mógł podać różne odpowiedzi, takie, które byłyby zrozumałe - nikogo by nie zdziwiło, gdyby powieział, że chciałby zatańczyć z prezydentową Francji, a gdyby wspomniał o Angeli - to jeszcze by się wszyscy cieszyli, ze polepszy stosunki polsko - niemieckie;) a on powiedział o swojej żonie - no i to było super :) on jest w ogóle cały super :)

Gość masz już kisiel w majtkach

mógł odpowiedzieć, że z Jarosławem a tak w ogóle Jarek będzie u braciszka czy nie? I z kim przyjdzie? Z Alikiem czy z mamą? Jak obstawiałybyście?

Gość fanka Radka
Jarek - tylko z Alikiem... Z kimże innym? :) Przecież nie z posłanką Szypińską! to byłoby zbyt poważe posunięcie... on jeszcze nie jest gotowy na takie zaangażowanie;) Do "masz juz...": - nie mam:) cieszę się po prostu, że na scenie politycznej jest ktos taki, jak Sikorski:) Kim innym mam się zachwycać? Lechem? Jarosławem? No wybacz :p