Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkab c

nie mam pracy wiec nie szukam faceta

Polecane posty

Gość kasienkab c
:D

Gość kasienkab c
nie dziwie sie-skoro tak Ci dali w kosc :o

Gość facet ty masz cierpliwość
więc dźwiganie towaru albo jakakolwiek praca fizyczna to relax. Oni chyba się w ten sposób mszczą za te obozy... kurde nie wiem, ale no more jude!!!

Gość DO kasienkab c
A ile ty już czasu szukasz pracy ?

Gość kasienkab c
szukam 3ci miesiac

3 miesiące :) To mało. Wielu absolwentów szuka zdecydowanie dłużej. Jednak jeszcze za wcześnie u Ciebie na wspomnianą wcześniej decyzję.

Cześć Kasiu Łap na początek to co możliwe. Pamiętaj, to Ty masz przekonac pracodawcę, że warta jesteś większych pieniędzy niż daje Ci na poczatek. Jeśli są to małe pieniązki to poszukaj innej motywacji "na przeczekanie". Coś w rodzaju "kasa nie najlepsza, ale przynajmniej kontakt z ludźmi". Ja miałem tak na początku swojej pracy - nie dość, że trzy pierwsze gówniane pensje poszły tak naprawdę w ciuchy "bo trzeba elegancko w robocie wyglądać", to nie robiłem nic rozwijającego zawodowo - ale zmotywowałem się tym, że praca polegała na użeraniu się z klientami i urzędami plus duzo jeżdżenia autkiem co było dla mnie nowością, bo choć prawko miałem od dawna to nigdy własnego autka. Nauczyć się rozmawiać z lućmi to jest sztuka dla żółtodzioba zawodowego, ale okazuje się po paru latach że lekcja była niezwyle cenna. Plus doszła umiejętność jazdy autkiem. Jeśli nie rośnie nam co miesiąc kwota na koncie, to przynajmniej rośnie ilość zdobytego doświadczenia. I Tobie też tego życzę - do tego wcale nie potrzeba zagryzania zębów, wystarczy racjonalne myślenie i odrobima optymizmu. Powodzenia ;-)

Gość kasienkab c
?

kasienkab c Myślałem ze szukasz z rok czasu. Za wcześnie na to na co sam Cię namawiałem. Nie znam Twojej sytuacji materialnej. Jak rodzice są pomocni to z pół roku jeszcze spokojnie szukaj tego co chcesz.

Gość kasienkab c
no tak, ale wczesniej kilka miesiecy wychodzilam z dolka psychicznego po poprzedniej pracy nie chce miec duzej dziury w cv-1-2miesiace wydawalo mi sie dopuszczalne ale nie wiecej

Gość kasienkab c
do faceta, bo napisal "Jednak jeszcze za wcześnie u Ciebie na wspomnianą wcześniej decyzję."

Gość kasienkab c
dziekuje Wam za rozmowe musze sie polozyc Wy tez spijcie dobrze🌻

Śpij dobrze :) ps: pewnie masz z 24-25 lat. Młodziutki wiek. Jeszcze za młodu będziesz mieć to czego pragniesz (no chyba że zaniedbasz) Pozdrawiam ;)

Gość facet pieknie piszesz że
dla mężczyzn nie liczy się status materialny kobiety, ale... Mój były zdecydował o koncu naszego związku, bo byłam za biedna ;)

Gość kaisenkab c
facet pieknie piszesz że--> o wlasnie o to mi chodzilo o taki typ sytuacji

Gość kasienkab c
no i dawno juz nie mam 24lat ale to nieistotny szczegol

Nie ważne. Szukaj tego, co chcesz. Ajak nie wyjdzie, to uderzeaj do damskich - ciuchowych - butików w sieciach handlowych pokroju: "Galeria Dominikańska" lub "Pasaż Grunwaldzki"

Gość Tak to prawda że pracę
byłoby dobrze miec wiesz ale nie traktuj siebie az tak surowo TY SAMA SOBIE WYZNZCZYŁAS KARE Powiedz sobie jestem madra ładna zasługuje na kochajacego faceta tak mysląc on sie zjawi nie mysl tak destruktywnie bo sama przyciągasz do siebie te niekorzystne zdarzeznia A kto wie moze szybko wyjdziesz za mąż zd dobrego kochającego człowieka który zapewni wam byt a moze i prace pomoże znaleśc tak mysl a bedzie dobrze NIE TRAKTUJSIEBIEE TAK SUROWO

Gość We Wrocławiu szukaja
do cool center praca średnio płatna dwuzmianowa ale na początek lepsze to niz nic. 1) Ultimo ul.Braniborska 58-60 Wrocław(negocjator telefoniczny) 2)Cotell ul.kuźnicza 10 Wrocław(konsultant telefoniczny) 3)Orange ul.Lazurowa 49 Wrocław(doradca klienta) 4)Żagiel ul.Ukrainska 2-4 Wrocław (Mobilny doradca Klienta)

DO - Tak to prawda że pracę "który zapewni wam byt" Gdy takie coś czytam, to tym bardziej nabieram rozumowania by olewać: - rozwódki - dzieciate - puszyste. Męski pragmatyzm w odpoweidzi na kobiecy pragmatyzm ;)

Gość ona_atrakcyjna
Chlopak musi zarabiac??? O928384ans?? Na tamponiki i buciki tez Ci chlopak daje???? Masakra, zero samodzielnosci kobiet.

Gość kasienkab c

Gość kasienkab c
dziekuje Wam za wpisy

Gość gość 2017
Ja mam 34 lata i nie znalazłem odpowiedniej kobiety na matkę przyszłego potomstwa. Jestem zbyt biedny finansowo. Potrzebuję kobiety, która mnie od biedy wybawi i ukoi samotne serce swoją urodą. Jeżeli jednak urody nie ma, to obieram śmierć. To na prawdę nie są wygórowane wymagania. To wszystko. Nie wszystkim się wiedzie bezproblemowo. Są "Mury", których ani siłą ciała ani głową (rozumem) nie przebijesz. Tak jest stworzony świat. Niemal zawsze ktoś okrada kogoś z marzeń.