Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......załamana...............

jak widzicie swoją przyszłość?bo ja tak...

Polecane posty

zostane stara panna bez przyjacioł i bez sexu,moimi jedynymi kumplami będa przygarnięte zwierzęta żebym się nie nudziła...i komuś pomogła.. umre w samotności a moje ciało zjedzą moi podopieczni albo zgnije... skończoną szkołą będzie ogólniak i nic wiecej więc do pracy nie będę chodziła, będę głodowała i patrzyła żeby coś zdobyć do jedzenia... Ja tak widze moją przyszłosć... złapałam dzisiaj doła :( kurwa nie nadaje się na facetów.... na męża ... rodzine ;(

Gość to ile masz lat
??

ja widze tak: skoncze w koncu te studia,bede mieszkac z moimi przyjaciolmi (juz niedlugo), znajde zajebista prace, bede zajebiscie zarabiac, spotkam zajebistego faceta i urodze (lub zaadoptuje) nam zajebiste dziecko i bedziemy prowadzic zajebiste zycie az do zajebistej smierci :classic_cool:

ale i tak czuje się intelientniejsza od chodzacych lalek barbie - dwudziestopare letnich dziewczyn które wyglądaja jak ozdobione kije od włóczni, ohyda.

17lat.. czemu nie napiszesz pod swoim nickiem tylko sie podszywasz? Turquoise oby ci sie udało

mój problem to to że ważę 120 kg

Za rok skończę studia... wyjadę do stanów, zatrudnię się w NASA, odkryję zbliżającą się do ziemie kometę, zbuduję broń i uratuje ziemię, dostane za to 10 milionów dolarów, a gdy będe ogłaszała całemu światu w telewizji, zobaczy mnie Jean Reno, który spakuje manele i 5 godzin później będzie już na lotniku na florydzie. Zaraz potem weźniemy ślub w las vegas i zamieszkamy w willi w toskani, z 2 adoptowanych ślicznych dzieci które wyrosną na fizyka i skrzypaczkę.

aha... jak będe odłaszała że świat jest uratowany powiem tak : "i z tego miejsca mając na sobie ciuszki od Gucciego, buciki od Prady i makijarz by Chanel, chciałam powiedzieć że nie jest radością dla mnie że uratowałam świat, radością dla mnie jest to że jestem piękniejsza, mądrzejsza, potężniejsza i bogatsza od wszystkich tych nieudaczników i cieci których mam w znajomych na n-k"

Gość to ile masz lat
no kobieto, 17 lat i takie czarne wizje?? powinnas tryskac zdrowiem, energią, ambicjami....

hyhyhy taaak? to zapros mnie do toskani, chetnie pogadam z jeanem :classic_cool:

Jako starą, sexy alkoholiczkę w rezydencji z drogim autem i koliami wartymi tysiące. A tak naprawdę opuszczona przez wszystkich, zdradzana przez męża, wykorzystywana przez znajomych. No cóż 🖐️