Malyna 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Miała któraś z Was tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeorgiaSmile 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Zawsze dostaję okres...Nawet mam skutki uboczne:/ od 9sierpnia plamienie non stop... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malyna 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Po plastrach - czyli po zakończeniu ich stosowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ja dostałam po 32 dniach po odstawieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malyna 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 No właśnie. Tego się obawiałam. A byłaś może u ginekologa po jakieś tabletki wywołujące okres? Nie wiem, czy się wybrać, czy cierpliwie czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mum Kinga Napisano Wrzesień 6, 2008 Chyba trzeba czekać; okresu mozesz nie mieć nawet 3 miesiące. Każda inaczej się czuje po odstawieniu antykoncepcji, ale lekarze mówią, że trzeba organizmowi dać te 3 miesiące na dojście do normy. Mi się akurat udało , bo po miesiącu od odstawienia juz się czułam dobrze (miałam okres), a po 2 zaszłam w ciążę :)) Z tym, że ja wcześniej brałam tabletki Regulon, a nie plastry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach