Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona .....

Chory sms ... cala dygocze ...

Polecane posty

Nasza klasa - wasz kłopot haha :classic_cool: Ja tam nie mam na tym portalu konta, trzeba szanować swoją prywatność :P:classic_cool:

Gość kobieta aktywna
policja nie przejmuje sie zbytnio takimi rzeczami dopoki nic sie nie stanie taka jest prawda. moja siostra dostawala takie smsy i tez bylismy z tym na policji, powiedzieli nam ze takich zgloszen maja pelno i ze to sa zarty. dopiero jak ja napadly kolezanki z bylej klasy to sie tym zajeli i ustalili ze to byl numer brata jednej z nich

Gość kasia michasia
jesli to jednorazowy sms to mzoe ktos sie napil lub nacpal i robi sobie jaja ale ja i tak bym tego nie darowala jesli numer m WYswietlony- ja zglosilam to po 2ch dniach bomabradowania smsami z netu! w dzien i nocy! naet nie wiecie jak budzi was sygnal smsa o 3ej a tam pisze podejdz do okna szmato, jak twoja stara jutro wyjdzie po bulki to wroci bez glowy jak kura- oj takie tam nie chce sobie przypomonac bo zow mi wroci deprsja- od tamtej pory nie chodzi sama po ulicach

e tam cood... też tak zawsze mówiłam, ale widzisz ukradli mi telefon kiedyś i straciłam zupełnie kontakt ze starymi znajomymi na prawie 5 lat, i teraz ich znowu znalazłam

Gość kasia michasia
cood u mnie to sie dzialo jk nie bylo jeszcze naszej klasy wiec nie zwalajmy wszystko na nasza klase poza tym nie kazdy podaje tam nr tel

Gość nie podam teraz czarnego nicka
lllllllllllgggggggggg> no wlasnie nie poszlam, balam sie ze tylko sie osmiesze, nie chce pisac o szczególach, mialam wtedy bardzo trudny okres, dozo sie bawilam, sporo alkoholu zeby zapic te durne smutki (dla tych co napiszą ze sie kurwilam- otoz nie! nie uprawiam seksu, ale tez jak idiotka dawalam swój nr. nowo poznanym osobom, bo UFAłAM ludziom) i co? dajcie spokój, skonczylam u psychologa, ktory powiedzial mi ze trafilam w odpowiednim momencie, bo jeszcze troche (duzo sie namieszalo w moim zyciu wtedy, nie tylko o to chodzi) i jak stwierdzila pewnie probowalabym sie zabic, mialam tak destrukcyjne podejscie do siebie, to jak o sobie mowilam, jak sie wyrazalam, nienawidzilam sie !!! koszmar!

grsfefe >>> "jak to telefon na karte to policja i tak niczego nie ustali przeciez"...rozczaruje cie ;) kazdy telefon mozna namierzyc ;)...pod warunkiem ze jest wlączany oczywiscie :)

Gość kasia michasia
nie doszli umozyli sprawe :(

Jakbyście mieli kogoś zapierdolić? to byście mu wysłali esmsa? Bo ja nie :classic_cool:

Gość grsfefe
a mi kabel usb ----> owszem, ale policja nie bedzie sie w to bawic :)

Gość kasia michasia
ja na pschotropach bylam nie chce pamietac tego okresu a policja mila to w dupie!!! dipiero jakby grozby sie splenily to moze by sie tym zajeli

nie podam teraz czarnego nicka ... no ja sobie wyobrażam, aż ci współczuję :/ wkurwia mnie to strasznie! Bo co? Bo ma chwile uciechy a komuś pół życia zniszczy durnym sms'em. Jakby mi ktoś napisał takie coś to bym serio nie umiała się powstrzymać i odpisałabym w takim samym stylu i bym jeszcze zaprosiła do siebie.

pewnie ze nie bedzie sie bawic ....przeciez to prowokacja :) gdyby to byla prawda autorka podalaby numer ;)....ale zdawala sobie sprawe ze jesli to zrobi to setki smsow posypie sie z netu :)

Gość grsfefe
ale jesli zalozymy, ze to nie jest prowokacja to dobrze, ze tego numeru nie podala - ostatecznie to obrociloby sie przeciwko niej

ale odpisywalam, tyle ze ja dostawalam najczesciej z neta, wiec nie moglam odpisac, ale kiedys wyslal mi(albo ona) z jakiegos numeru, wtedy sie wk... balam sie, ale napisalam mniej wiecej tak" lecz sie debilu, sprawa jest juz zgloszona policji, nie daruję si tego" ale wtedy mialam koszmar, jeszcze gorzej zaczal mi pisac :O chyba nie chce wiedziec kto to byl, bo chyba zabilabym :O

Dobra jak nie będą chcieli jej pomóc na police to daje numer i my wszyscy harasujemy nadawcę, a co? jak jej nie pomogli to inam nic nie zrobia a sprawiedliwości stanie sie zadość - tylko pamiętajcie z netu posyłajcie smy i jak najbardziej brutalne i grożące - jako ziomkowie z ferajny. :classic_cool:

Gość eh te sms
podawanie czyjs danych tez jest karalne wiec pewnie dlatego autorka nie podala tego nr... ja na miejscu autorki wsciekla bym sie i dzwonila dotad az ten popapraniec odbierze badz wylaczy tel

Gość kasia michasia
ja dostawalam tylko i wylacznie z neta i dlatego policja olala sprawe choc sami wdzieli ze smsy byly nadsylane w dzien i nocy dopiki nie zmienilam numeru

A mi kabel USB> bzdura, ja bym nie podala tego numeru a przezylabym taką sytuacje a wiesz dlaczego? moze ty jestes zyczliwa, ale skad wiesz kto tu siedzi? wystarczy ze taki sam pajac co wysyla te smsy i np. podaje link do tego tematu tak więc osoba, ktora wysyla te smsy juz wie ze autorka tematu jest przerazona, zna jej plan i doskonale to wykorzysta ludzie dlaczego wy tak prosto myslicie? :( totalna glupota wrzucac tu jego numer, a jesli to clowiek naprawde niebezpieczny? wtedy nie bedzie juz mial zadnych powodów by jej czegos zlego nie zrobic moze to glupie zarty, a moze to jakis psychol !!! zastanowcie sie !!! :( wiem jak mnie to wykonczylo:(

Gość NIE ODPISUJ
masz rację

acha, nigdy przenigdy ta osoba nie odebrala jak dzwonilam, tylko odpisywala sa smsy, ale najczesciej po kilkunastu godzinach bo miala wiecznie wylaczoną komórke :O a najczesciej z netu, o polnocy, z samego rana zasypialam i budzilam sie z dzwiękiem smsa przy uchu i tekstem, ze mnie wyrucha az mi krew pojdzie uszami

kiedys bliska mi osoba dostawala smsy innego typu bardziej zboczone powiedzialbym :).....sprawilem ze zycie nadawcy stalo sie koszmarem ....wyobrazasz sobie cale strony kopiowanych powiesci ? to tysiace smsow ....pozniej nabylem karte do jednorazowego strzalu spytalem czy starczy odpowiedz byla jedna " tak"

A ja mam fajny nowiutki telefon z folią na wyświetlaczu do sprzedania. Jest na dwie Karty SIM, więc można dzwonić z różnych numerów. Można ukryć swój numer, że komuś się wyświetli prywatny. Można nagrywać rozmowy jako dowód. Ale ma dwie najfajniejsze rzeczy: Czarną listę - do blokowania okreslonych numerów przychodzących i drugą najfajniejszą do tej sytuacji - możliwość zmiany głosu w czasie rozmowy. Do wyboru sa głosy dziecka, chłopca, dziewczynki, młodej kobiety, starszej, mężczyzny, przepitego menela :) i malkontenta. Najfajniej jak mężczyzna używa opcji głos mężczyzny, wtedy jest taki jak w maskowany funkcjonariuszy CBŚ, niski, tubalny i chropowaty. Jkbym do tego kolesia teraz w nocy zadzwonił z ukrytego numeru z tym głosem i powiedział, że sprawdzamy czy to on wysyłał pogróżki i zę się nim zajmiemy, to koleś do rana srałby w gacie. To jest naprawdę zajebisty gadżet w telefonie. Oczywiście ten telefon ma jeszcze wiele innych opcji: aparat 3,2Mpx z Autofokusem, wyjście TV-out i kabel do telewizora, muzykę przez słuchawki stereo Bluetooth, mozna go ładować z komputera i jeszcze parę pomniejszych opcji.

Gość i co z autorka
?