Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona .....

Chory sms ... cala dygocze ...

Polecane posty

Gość do pomawiacza
co to za model telefonu ?? :D

Gość z calym szacunkiem pan
to jest pewnie ten samsung duo cos tam? za ile go chcesz sprzedac?

Gość tak szczerze
to,ze masz numer nic nie da...teraz starter kosztuje 5zl i mozesz go kupic tylko zeby napisac te durne sms'y i koniec,wyrzucic

Gość przerazona .....
Witam! No wiec jak mowilam tak zrobilam :) Cala noc nie moglam spac ;/ przyszly jeszcze 2 smsy ale juz nie bede cytowac ;/ Zasnelam dopiero o 6.00 ... 2 godziny temu bylam na komisariacie ;/ Spedzilam tam 1,5 godziny ;/ zgroza, nie dziwie sie ze ludzie nie zglaszaja niektorych spraw;/ jak tyle zajmuje wypelnianie wnioskow przez policjantow ;/ A jak mi odradzali zlozeie wniosku ;/ Twierdzili ze to na pewno telefon na karte i nie ma co skaldac ;/ ale ja sie uparlam :) Po 1,5 godziny tego calego cyrku ... facet wycedzil do mnie z pytaniem ... a czy wie pani do kogo nalezy ten numer ;/ No myslalam ze na glebe padne;/ Teraz pozostaje mi czekanie ... Dzis oczywiscie ochlonelam i jestem spokoniejsza :)

Gość to byla prowokacjone

Gość przerazona .....
Wez spadaj gowniazu !!! Nie zycze Ci zebys znalazl sie na moim miejscu. Pewnie ktos sobie robi jaja ze mnie, ale z drugiej strony ... jesli naprawde ktos mi zle zyczy ?

Gość snuje sie
o tak 😴

Gość kaszannkaaa
do pomawiacza-- a co to za telefon i ile za niego chcesz? ma gwarancje producenta?

Gość wy sie nie pytajcie
co to za telefon, tylko czemu kolo chce go sprzedać skoro to takie cudo 🖐️

Gość wy sie nie pytajcie
a do autorki - gdybyś była prezydentem albo dodą elektrodą to by się od razu Tobą zajęli, 10 minut i gość by był skuty kajdankami, rzucony na ziemie, przygnieciony kolanem Pana Niebieskiego, a cała akcja powtarzana cyklicznie w każdych wiadomościach i w TVN24 na żywca! Ale że jesteś "małą" obywatelką tego padołu - to jest jak jest. Sama miałam kiedyś sprawę w prokuraturze o groźby karalne smsowe i kradzież komórki, jak komórke znaleźli to dostałam wezwanie do sądu że mam wycofać zeznania na mojego ex, który pisał mi codziennie, w nocy, przez kilka tygodni, smsy że idzie do mnie z siekierą i zakopie mnie w lesie, że spłynę z prądem rzeki, smsy były z netu, głupek do mnie dzwonił na kome i gadał to samo, dzwonił też na stacjonarny i straszył moją koleżankę że ją zakopie pod dębem (bo raz pomogła mi kiedy mnie szarpał więc sobie "zasłużyła"). Pani policjantka powiedziała, żebym sobie innego faceta znalazła i przypadkiem nie wracała do tego, ja mówie no przecież o niczym innym nie marze, ona sie spojrzała, mina jakby kurwa tam siedziała za kare, powiedziała żeby umorzyć bo po co mi to. Powiedziałam że nie chce umorzyć, bo chce sprawiedliwości a ona na to że ona już napisała w moim imieniu umorzenie sprawy tylko ja mam tu na dole podpisać. Podpisałam, wyszłam stamtąd, więcej razy nie chce mieć z debilną polską policją do czynienia. Później się dowiedziałam, że koleś przez kradzież komórki miał sprawę tzw "z urzędu", dostał zakaz opuszczania kraju i nazdzór prokuratora na jakiś tam czas. Dobre i to dla gnoja.

Gość pytajaca87
przerazona ..... napisz jeszcze jak cos sie wyjasni

Gość przerazona .....
Oczywiscie napisze :) Wiecie ile moze trwa taka sprawa (sprawdzenie nr przez policje)? Decyzja co i jak ma przyjsc poczta.

Gość lipa lipa loipa
kłamiesz pzerażona jesteś glupia

Gość elusia brzydusia
wspólczuję ja też kiedys taki dostałam świński i się załamałam

Gość ale przeżywacie
słabe maleńkie dziewczynki się załamały :D Codziennie dostawałam takie głupoty na kome, że mnie zaruchają, że mnie zabiją, że mnie w parku obserwują codziennie jak z psem chodze i mnie w krzki zaciągną i przerżną - i co?? I NIC!!!!!!!!! BO NIKT NORMALNY NIE PISZE SWOJEJ OFIERZE ŻE JĄ ZGWAŁCI, TYLKO PO PROSTU CZAI SIE ZA ROGIEM I TO ROBI!!!!!! A z was ktoś miał polewę bo jesteście tępe strzały 🖐️

Nawet jak telefon jest na jednorazową kartę SIM, to jego nr IMEI jest wysyłany do sieci. Z inną kartą, także będzie wysłany i tak można kogoś namierzyć pomiędzy trzema stacjami bazowymi. Telefonu, raczej ten człowiek nie wyrzuci. W każdej sieci telefoni jest dział do spraw współpracy z organami ścigania. Pracują tam oddelegowani policjanci.

Gość wefhkehf
....pomawiacz..... czemu te telefony sa takie tanie?

ale przeżywacie> to widac chyba o czyms takim marzylas, skoro to nie zrobilo na tobie wrazenia :O i nie nazywaj kogos pustym tylko dlatego ze sie przestraszyl, bo to normalne w przeciwienstwie do twojej reakcji! :O

Gość Kiepski ma ten tel aparat
Moj Lg ma 5mpx

Gość Kiepski ma ten tel aparat
Moj Lg ma 5mpx

Gość ale przeżywacie
haha normalne :D Normalne że laski dygoczą ze strachu bo dostały esemesik :D:D:D:D hahaha nie rozśmieszaj mnie, jesteś taka sama pusta jak twoje koleżanki, pewnie sikasz w majtki ze strachu jak tylko przyjdzie esemesik pfff! Jak się ktoś boi - to niech idzie na policje - tam go wyśmieją tak ja ja się teraz śmieje a jestem policjantką i przychodzi mnóstwo dziewczynek z prośbą o "ściganie przestępscy" :D my zgłoszenie "przyjmujemy" i trafia do kosza po wyjściu delikwentki 🖐️ najpierw rozdają numery po kątach a potem się boją i przerażają bo sobie ktoś jaja robi :P nikt o zdrowych zmysłach nie dzwoni ani nie pisze do potencjalnej ofiary (chyba że jest to porywacz ale to już inna bajka :classic_cool: sweet dreams - słodkich snów!! :P hahaha 🖐️

Gość Co za ludzie /
Tak, na pewno policjantka napisalaby cos rownie glupiego jak "ale przezywacie" wyzej.......? Skoro jestes policjantka to moze bys sie zajela szukaniem takich debili, zamiast wysmiewac sie z ofiar?? ZALOSNE Wiadomo ze sie dziewczyna przerazila, malo kto by sie nie przerazil. Malo jest takich swirow?

Gość zielona krufka
nikt o zdrowych zmysłach nie dzwoni ani nie pisze do potencjalnej ofiary nikt przy zdrowych zmysłach nie ma w planach "potencjalnej ofiary" :o wg ciebie człowiek przy zdrowych zmysłach napada/gwałci/morduje bez uprzedzenia? tylko że człowiek który jest normalny nie gwałci i nie napada:)

Gość ale przeżywacie
i tu sie mylisz człowiek o chorych zmysłach jest o wiele mniej niebezpieczny niż trzeźwo myślący skurczybyk ale nie ma co się przerażać głupim smskiem, co wy myślicie, że my nie mamy co na policji robić tylko latać za facetami którym żeście wczesniej dupy dawały???? i powtarzam - ale przeżywacie :classic_cool: trzeba było na wiejskie dyski w mini bez majtek nie chodzić, prowokować a teraz ojejku jejku dziewczynka się boi pewnie jutro po weekendzie następne takie ofiary ale losu przyjdą na komisariat i znów z kolegami ledwo śmiech powstrzymamy 🖐️

Gość zielona krufka
człowiek o chorych zmysłach jest o wiele mniej niebezpieczny niż trzeźwo myślący skurczybyk taaaa,a wszyscy przestępcy są normalni,zdrowi psychicznie,logiczni i td;) :D

Kiepski ma ten tel aparat Moj Lg ma 5mpx Aparat w żadnym telefonie nie jest super. Akurat, to czy jest 5Mpx, czy 3.2 Mpx nie świadczy o jakości aparatu. Ważna jest matryca (jej fizyczna wielkośc i czułość), wielkość obiektywu (w komórkach jest to maleńka dziurka), precyzyjnie wypolerowane i skorelowane soczewki. Dobry autofokus i jescze parę innych czynników. Aparat w telefonie nigdy nie zastąpi zwykłego aparatu. W Azji, która telefony na polskim rynku technologicznie odsadza o epokę, już się praktycznie nie spotyka aparatów większych niż 1.3 Mpx. U nich zwykłe aparaty są bardzo tanie i robią o wiele lepsze zdjęcia. To jeszcze w Polsce Polacy przywiązują wagę do aparatu w telefonie. Dodam, że niektóre aparaty 3.2 Mpx robią lepsze zdjęcia niż 5Mpx. Aparat w telefonie służy do wysyłania MMsów, bądź czasem zarejestrowania jakiegooś zdarzenia. Twój Samsung i ten telefon, to różne telefony. Twój Samsung ma inne funkcje, ten ma inne, których Samsung nie ma (TV -Out, Magic Calling, blacklist, chat, e-mapa, symulator gier Game Boy, lepsze i głośniejsze głośniki, bezproblemowe używanie różnych stereo słuchawek bluetooth do słuchania muzyki, U-dysk i jeszcze parę funkcji jakich nie posiada Twój Samsung). Każdy wybiera telefon jaki mu się podoba i w zależności od potrzeb. Ja uważam, że funkcja Magic Calling jest fajniejsza niż aparat. Aparaty są po to zróżnicowane, aby każdy mógł wybrać coś dla siebie. Ma także lepszy czas czuwania i rozmów.