Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona .....

Chory sms ... cala dygocze ...

Polecane posty

Gość słuchajcie
pracuję na policji i podałam linka do tego topiku moim kolegom z komendy może się odezwą a na pewno spróbują dotrzeć do autorki tego tematu

Gość echadornik
jezus maryja! ależ wszyscy solidarni ;D

Gość eh te sms
zadzwon na policje! ale znajac ich zryw do dzialania, pojawia sie jutro.. mysle ze to szczeniackie zarty majace na celu przestraszenie Ciebie i jak widac skuteczne. zastanawia mnie tylko ile masz lat

Gość lllllllllllgggggggggg
tak najlepiej tu nr niech poda wymyslimy fajne grosby i spotkamy sie wszyscy na policji w jej miescie:P madre to bylo:D nie odpisuj na grozby- ale jesli dziewczyna z nikim nie zaczynala to jest duze prawdopodobienstwo ze to jakis znajomy jaja robi wiec moze sie wystraszy albo przyzna w strachu przed policja

grozby mialo byc zeby potem nie bylo ze pisac nie umiem:P

takie coś to tylko szczeniak zryty mógłby wymyśleć :classic_cool:

Gość słuchajcie
lllllllllllgggggggggg bzdury piszesz nie ma usprawiedliwienia dla gróźb karalnych, bo taka to była groźba. Nie umniejszaj powagi sytuacji. Nie ma co gdybać czy to żart czy nie. Jeżeli ktoś w tak wulgarny sposób grozi śmiercią ("pożegnaj się ze starymi") to nie ma żadnego usprawiedliwienia, nawet gdyby to ktoś z bliskich kolegów robił (w co nie wierzę absolutnie).

Racja - koniecznie idź na policję odechce się gówniarzowi żartów na całę życie jak go za koszule wezmą i potrząsą :classic_cool:

pozegnaj sie ze starymi to nie grozba tak samo jak masz przejebane :o i wiem co pisze:o

Gość zdecydowanie facet
llllllllllllllllgggggggg jest chyba autorem gróźb, bo coś za bardzo mu/jej zależy, żeby autork olała sprawę he he he albo sam/sama takie skur.wysyńskie żarty robił/robiła

Gość bleblabla
spać dzieciaki!

tak jezu nakryles mnie grozilam autorce😭 poprostu duzo razy mialam taki problemy

Gość nie podam teraz czarnego nicka
idz, a pozniej napisz kto to byl i dlaczego moze to zarty, ale niewazne... wiem z doświadczenia, ja zaczelam dostawac podobne smsy, gluche telefony ktos pisal np. zerzne cie swinio na masce samochodu az bedziesz kwiczec i tak w kolko, potem np. na swieta czy sylwestra smsy z tekstem wszystkiego najgorszego itp. i tak moze z pol roku, tak sobie spieprzylam psychikę :O zamiast zmienic numer, ja nie wiem po co trzymalam stary bylam tak przerazona, ze kazdy dziewk przychodzacego smsa byl dla mnie przerazajacy, do dzisiaj jak ktos pisze z nieznanego mi numeru zawsze sie obowaiam :O ludzie sa pojebani :(

Autorko, a weź sobie przejżyj twoich znajomych na n-k po numerach telefonu. Moze to rzeczywiście jakiś dalszy znajomy, ale nie był taki sprytny żeby pisać z innej komórki.

nie podam teraz czarnego nicka poszlas na policje i co??

Gość i dowiedziałaś się o pierwszej
dziewczyno idź spać a rano zgłoś na policję w dupie miej to czy to żart czy nie niech oni się tym zajmą i już

Gość kasia michasia
Ja dostawalam kiedys takie smsy ale z netu , zglosiam na policje spisali tlko protokol i umożyli spawe z braku dowodow bo to byl sms z netu :( ale skoro ty masz numer podany jak na tacy to podajesz im numer kom i namierzą- cos czuje ze to prowokacja bo gdyby do mnie takie smsy przychodzily z wyswietlonym numerem to od razu bym zglosila na policje a nie czekala do rana

Gość grsfefe
jak to telefon na karte to policja i tak niczego nie ustali przeciez

właśnie tak czy siak, to on ma przejebane nie ona :classic_cool:

Gość miałam podobny problem
i okazało się, że mój były sobie żarty robił :O ale zgłosiłam na policję i od nich się dowiedziałam, ze to on a chciał byśmy byli kumplami jak się rozstawaliśmy :( nie wycofałam skargi i miał kłopoty, to była moja odpowiedź na jego żarty :)

Gość kasia michasia
aha ja zmienilam numer telefponu ale do tej pory ogladam sie za siebiee bo tam tez byly grozby pod oim adresem i mojej rodziny byl taki okres ze miesiacami nie wychodzilam z domu bo sie balam, bralam tz psychotropy- do tej pory nie wiem kto mi tak dokuczal P.S wtedy nie bylo jeszcze portalu nasza -klasa

Gość grzech pierworodny
jezeli poczatek to 502 to abonament;)

Gość miałam podobny problem
ale z netu też można namierzyć biorą numer, sprawdzają przez który serwer i przez którą bramkę szło, do numeru neowego w danym momencie przypisany jest jeden numer ip komputera przecież i jak po sznurku do komputera można dotrzeć!

Gość grsfefe
jak abonament to ustala :)

Gość podaj ten numer tutaj
albo pierwsze trzy cyfry