Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochetino22

W USA ODKRYTO SPOSÓB CALKOWITEGO NISZCZENIA WIRUSA OPRYSZCZKI

Polecane posty

Gość pochetino22

Wirusa opryszczki (HSV-1 i 2) bedzie mozna wreszcie calkowicie zwalczyc.Do tej pory zarazek bawaił sie sie z nami w ciuciubabke-przechodzil w stan uspienia, a po jakims czasie znow sie aktywowal wywolujac opryszczke na wargach lub narzadahc pluciowych.Amerykanie opracowali lek rozbudzajacy wirusa, co pozwoli go zniszczyc obecnie sotoswanym specyfikiem-acyklowirem.Reaktywacha HSV-1 i 2 wywoła chorobe, ale... juz ostatni raz w zyciu pacjęta" TAKZE LUDZIE JESZCZE TROCHE I KTO WIE MOZE W KONCU TE KOSZMARY MINĄ!!!!!!!!!

Gość hwrou gio3
tak, tak!! moze w koncu te koszmary mina i zaczniecie pisac bez bledow ort. :O

Gość pochetino22
Moze ktos zacznie nie mylic bledow ortograficznych z poprostu zlym przestawieniem litery zreszta pisalem to szybko wiec moze stad te zle postawienie liter w slowach ale k... czy to takie wazne??? Nie jestem na lekcji POlskiego tutaj chyba liczy sie bardziej informacja.

nie wiem o jakiej metodzie piszesz, ale sporo informacji o obecnym sposobie leczenia opryszczki, czyli o acyklowirze znajduje się tutaj: www.bezopryszczki.pl

z tego co ja wiem to do tej pory nie ma skutecznego leczenia opryszczki. tzn jest leczenie polegajace na osłabieniu tego wirusa aby rzadziej atakował. a szczepionki nadal nie ma. dzięki za linka, na tej www.bezopryszczki.pl jest ciekawy konkurs i widzę że chętnych jest na tyle że jest szansa na SPA :)

no też mi się wydaję, ze na szczepionkę to sobie jeszcze poczekamy...w konkursie wziełam udział, mam nadzieję, że chociaż raz uda mi się coś wygrać ;)

Ja też nie bardzo wiem o jaką metodę chodzi- o leczeniu acyklowirem słyszałam, ale w tabletkach... O to ci chodzi?