Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alunia....22

jak zachecis soba faceta ktory nie zwraca na mnie uwagi?

Polecane posty

Gość alunia....22

Gość fsdgdfgdsf
Pierw sprawić czymś aby na Ciebie zwrócił uwagę, a później DELIKATNIE i GRZECZNIE go zlewać. A gdy ponownie go spotkasz, bądź grzeczniejsza, ale nie okazuj wielkiego zainteresowania. Poza tym ubieraj się fajnie, co nie koniecznie znaczy wyzywająco, ale podkreślaj swoje wdzięki z gustem. Sprawiaj wrażenie trudnej do zdobycia kobiety, ale nie cnotki nie wydymki i oczywiście również wszystko z DELIKATNYM wyczuciem sprawy ;) I uśmiechaj się i staraj się być duszą towarzystwa, ale nie koniecznie flirciarą która każdego faceta zarywa do pogawędki. I to jest tylko moje zdanie... Jeśli masz urodę która mi odpowiada, to po tym zabiegu pewnie zacząłbym się Tobą interesować, co w ostatecznym rozrachunku niekoniecznie znaczy, że zakochać... to już inna bajka :)

Gość ewiiiia
fsdgdfgdsf ja tak robilam i facet faktycznie sie zainteresowal ale ...pozniej sie okazalo ze zajety:P a zakochac to jak sprawic?

Gość fsdgdfgdsf
Jeszcze co do urody... kiedyś spotkałem pewną dziewczynę która była kompletnie nie w moim guście, ale doszło do gadki szmatki i wielkie zainteresowanie wzbudził we mnie jej charakter. Taka pewna siebie mimo, że nie miała wcale jakichś wielkich powodów, lekko złośliwa, inteligenta ale grzeczna i miła... no i co? No i mnie rozkochała w sobie. Później patrzyłem się na nią jak na boginię, a ona mnie kopnęła w tyłek - ehhhh te kobiety i tak was kocham :D

Gość a ja jestem zawsze
szczera i jak mi sie podoba, to sie tak zachowuje, a jak nie to nie, ale to faktycznie nie jest sposob, bo nie mam nikogo. No i nie bede miala, bo nie umiem tak.

Gość inna babka
moim zdaniem pewnosc siebie i tylko pewnosc siebie

Gość fsdgdfgdsf
Jak zakochać? Mówię tu o przepis na mnie... Musisz być wyzwaniem, dawać TROSZKĘ mniej niż facet daje. Facet musi się starać bo ma instynkt zdobywcy, ale kobieta musi to doceniać! Czasami jakiś komplemencik walnąć. Czasami kobieta musi wzbudzać DELIKATNĄ, powtarzam DELIKATNĄ zazdrość. Bo ludzie mają takie coś w głowie, że gdy widzą że coś podoba się innym, tzn. że to coś ma dużą wartość :) Co tam jeszcze? Po prostu dawkować wszystko z umiarem. Nie być za łatwą, nie być za trudną. Nie być egoistką, ale nie dać sobie wejść na głowę. I szanować się nawzajem! Rozmawiać o problemach z chęcią ich rozwiązania!

Gość alunia....22
a co z pocalunkiem na 1 spotkaniu?

Gość fsdgdfgdsf
Tym bardziej jeśli dana osoba jest przeciętnej urody

Gość dola mam dzis
moj zostawil mnie dla takiej ktora sie nikomu nie podobala:O

Gość fsdgdfgdsf
Ehhh różnie to bywa z pocałunkiem, ale szczerze mówiąc, jeśli chcesz go zaintrygować, odpuść sobie... na drugim spotkaniu daj mu buziaka w policzek... a na trzecim/czwartym możesz już bardziej namiętnie i soczyście :)

Gość fsdgdfgdsf
dola mam dzis - moja mnie zostawiła dla pierdoły który miał dobrą gadkę... niedługo zauważy, że on nadaje się tylko na przyjaciela - znam takie przypadki :D A Ty moja droga bierz się w garść, ubieraj się fajnie, baw się dobrze i pokaż mu co stracił - taka mini zemsta, która pozytywnie działa na Twoje poczucie wartości :) Nie wiem czy wróci, ale na pewno będzie sobie pluł w twarz - no chyba, że byłaś dla niego wredna, wtedy może to po nim spłynąć jak...

Gość dola mam dzis
ja jak sie ze swoim obiektempocalowalam na 1 spotkaniu pow ze jestem juz ;jego" zalosny typek:P

Gość dola mam dzis
nie bylam wredna wszystko sie ukladalo super moze tak wyszlo przez rozlake moze myslal ze mnie nie zobaczy? nie wiem... szukam wyjasnienia zostawil mnie dla takiej...ahh szkoda pisac zycze im szczescia:P

Gość oliwkass
a co zrobic jesli facet podświadomie chce miec dziewczyne, ale jest po zawodzie miłosnym i boji sie pakowac w zwiazek mimo, ze by chcial?? nie szuka na siłe i nie zwraca specjalnie na mnie uwagi, mimo ze duzo mi sie zwierzał ze swojego poprzedniego związku.. wyczuwam, ze chcialby ale sie boji i nie robi kroku..

Gość gość
Nasz związek trwał 8 lat do momentu kiedy on powiedział, że już nie chce ze mną być. Płakałam i cierpiałam niesamowicie… on zostawił mnie dla innej. To był dla mnie najczarniejszy okres w zyciu. Ale postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku – rytuału miłosnego z polecanej w Internecie strony http://urok-milosny.pl – to był strzał w dziesiątkę. On do mnie wrócił przywracając mi sens w zyciu.

Gość gość
ste to teraz te rytuały musisz powtarzac co noc bo nie wiadomo kiedy one traca moc!