Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opcujdh

od dziś aparat stały na dół...kto jeszcze

Polecane posty

Gość opcujdh

górny łuk juz pół kroku temu...strszanie seplenie wy też? czy to przejdzie z czasem? a ma ktos aparat z przezroczystymi zamkami?

Gość aleksis692
Witam wszystkich aparatki i aparatkowiczów heh :) właśnie przedwczoraj miałam zakładany aparat stały metalowy nic nie bolało zakładanie:)) po założeniu też nie boli ale tak 3,4 godz po zaczyna się zabawa uczucie jest takie jak by każdy ząbek w buzi się ruszał pierwszego dnia i drugiego zjadłam z 6 tabletek przeciwbólowych na początku troszkę płakałam ale da się przeżyć taka mała załamka z bólu:P ogólnie wygląd super mam turkusowo-różowe ligaturki(gumki) i podobają się wszystkim. 3 dnia czyli dzisiaj normalnie bardzo powolutku zjadłam obiadek(ziemniaczki, fileta z kurczaka delikatnie podsmażonego żeby nie był twardy i ziemniaczki) i wszysytko ok :))) nie powiem że na początku jak się ma aparat nic nie jest takie smaczne jak kiedyś czuć metal w buzi BLE:)) ale da sie preżyć. ogólnie nadal się z "nim" zaprzyjaźniam bo nadal go czuje w buźce szcególnie z przodu na górnej wardze bo się podniosła od zamków ach chciałam dodać że aparat mam z przodu na górnych ząbakach gdyż na siebie nachodzą jedynki i dwójki za mało miejsca. ogólnie mam 20 lat i chodzę nadal do szkoły reakcja moich znajomych super także się nie matrtwcie nie zawsze diabeł taki straszny jak go malują :D a mój chłopak mówi że jestem z tym aparacikiem bardziej sexii:)))... i chyba tak jest nie którzy zazdroszczą nawet bo wiedzą ile to pieniążków kosztuje a przecież każdy chcę o siebie zadbać i mieć ładny uśmiech:))) jeśli jakieś macię pyatnia albo chcecie się podzielić swoimi odczuciami itd zapraszam na moje gg. 10 114 714 chętnie porozmawiam buziaki i pozdrowionka dla wszystkich :*** "jeśli komuś z was wydaję się że idzie przez piekło niech się nie zatrzymuje i wytrwale idzie do przodu..."