Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

areek

jak poznać ze dziewczyna ma orgazm??

Polecane posty

Gość Boss
Lamerzy. Kobieta dostaje rumience na klacie i szyi , pochwa pulsuje ,jej usta robia sie bardziej czerwone i suteczki stercza . Kobieta moze sobie jeczyc ile chce jednak jestescie juz dawno rozszyfrowane.

Gość buhahaha@
skurcze pochwy tez mozna udawac, ale nie da sie udawac szybszego rytmu serca

Gość Ja jak chce się
dowiedzieć to zaraz jak dojdzie kładę ręke pomiędzy piersiami serce powinno ostro walić metoda niewiem na ile skuteczna ale moim zdaniem dosyć pewna.

Gość no to zapewniam ze i puls
mozna sobie przyspieszyc :P Nigdy nie bedziecie pewni

Heh prawda ze kobietu mogą udawac:) zewnetrznie tak ale w srodku hm... Jak ja dochodze zastygam w bezruchu i czuje w pochwie i na lechtaczce takie pulsowanie :)

w skrócie mowiąc wsadz jej palce w cipke albo jak bedziecie sie kochac powinienes wyczuc takie lekkie skurcze;p

Gość wystarczajacodorosla
widze ze niewilu z was wie jak wyglada orgazm u kobiety! Otoz... skurcze pochwy jak i jeki mozna wycwiczyc,ale... co zrobicie gdy po pewnym czasie wasz partner rzeczywiscie zdola was zaspokoic?! Powiecie mu po prostu dzisiaj inaczej przezywalam orgazm?! W kazdym zwiazku trzeba rozmawiac. Wytlumaczyc sobie jak jest dobrze :) Osobiscie orgazm mam zazwyczaj po kazdym stosunku. Gdy moj partner nie zdola mnie zadowolic przed czasemm ( nim on skonczy ) 'dokancza' raczka i pauszkami dolaczajac 'calowanie'. Uczucie rzeczywiscie blooogie! Wyginam sie wtedy w kazda strone albo leze bez ruchu. Jak dokladnie wyglada? Zalezy, jedna kobieta moze 'wytrysnac' plynem obficie tak ze trudno tego nie zauwazyc inna moze po prostu byc bardziej wilgotna. Mysle ze pomoglam choc... orgazm nie jest najwazniejszy. najwazniejsze jest to jak sie do siebie odnosicie na porzadku dziennym. Rozmowa i wplatane dwuznaczne wypowiedzi sa w stanie czynic cuda :)

Gość ;0
Jeżeli zaraz po, dziewczynie bije serce z szybkością pociągu TGW, to szanse są duże, jeżeli tętno jest spokojne, a ona nawet nie spocona - porażka... 2. Orgazm wiąże się z wyraźnymi skurczami, wyczuwalnymi jeżeli przyłoży się rękę w miejscu (sorry za bezpośrednie wyrażenie) pomiędzy dwoma dziurkami - problem tylko że nie ma tego zwykle jak zrobić... 3. Inne objawy są różne w zależności od osobniczki - naprężenie ciała, niekontrolowane ruchy itp...

Gość aniołeczek45
Nigdy w życiu nie miałam orgazmu z żadnym facetem, a mam już swoje lata. Mój obecny partner jest moim czwartym mężczyzną z którym współżyję, bardzo go kocham a on mnie, zawsze bardzo mnie podnieca, mimo to nigdy nie szczytuję. Stosunek jest przyjemny, gdy jednak trwa za długo - zamiast orgazmu staje się on nieprzyjemny. Pomimo że bardzo kocham mojego faceta, nie powiedziałam mu o tym, bo powiedział że dla niego seks jest udany gdy zadowoli kobietę. Wiem że kłamstwo niczego nie załatwi, ale nie chcę całe życie patrzeć na to że on przeze mnie jest niezadowolony. Co robić? Jestem nienormalna...

Gość Skromniutka:)
Prosze: *Nagły wzrost akcji serca (ponad 120/min) *Mimowolne skurcze i drgania mięśni miednicy *Krótkotrwały bezdech *Znaczny wzrost wydzieliny w pochwie *Mimowolne skurcze palców stóp *Pulsowanie macicy i pochwy w regularnych odstępach czasu :):)

Gość georg69
hm, najlepiej chyba zapytać o to kobiety. Słyszałem teorię, że kobiety nie mają orgazmu wogóle, tzn. że to dotyczy tylko mężczyz ponieważ zostawiają "dowód nie do podważenia". :) moja obecna partnerka miewa kilka, kilkanaście orgazmów w zależności od czasu spędzonego na naszych wspólnych igraszkach. Nasz sex trwa od godziny do kilku godzin. Im dłuzszy tym wiecej u niej orgazmów. Powiem szczerze, że zastanawiłem się kiedyś czy jej orgazm jest udawany? Wiem, że ona czerpie z sexu nie mniej przyjemności niż ja. Na pytanie dlaczego kobieta udaje orgazm padają najczęściej odpowiedzi, że chce szybko skończyć ( myślę że u mnie to odpada). Druga odpowiedź bo chce mężczyźnie sprawić przyjemność i dowartościować, nawet jeśli tak jest to się cieszę. Tylko czy wtedy byłaby zdolna do kilkugodzinnych igraszek? Orgazm u mojej kobiety bywa różny w zależności od pozycji i bodźców które do niego doprowadziły. Najczęściej ja czuje jej skórcze pochwy a po nich zwiększoną wilgotność pochwy. Często jest tak, że gdy ona szczytuje to w momencie jej największej przyjemności najpierw sztywnieje a następnie wyskakuje ze mnie. Po orgazmie jej ciało jest rozluźnione i przez kilka minut czuć jak pulsuje macica. Jeśli chodzi o twarz to gdy patrzę jej w oczy mam wrazenie że jest na niezłym haju. a i miewa napady śmiechu...tak po tym poznaję, że miała orgazm. Oj kocham moją kruszynkę. Zaraz sprawdzę po raz kolejny objawy orgazmu-niech tylko wróci z pracy :)

Gość dzidek****
suty sztywnieją, kolana dretwieją, ma drgawki, konwulsje, skurcze

Gość hodowca drobiu
Jak poznać że dziewczyna ma orgazm? po motylach w brzuchu :) skurcze, drgawki, śmiech, płacz...

Gość elprezesso
Jak już doprowadzić dziewczynę do orgazmu to będziesz wiedział, ze to jest to. Miałem kilka kobiet które zdolne były do orgazmu. Wiem jedno młode dziewczyny baardzo rzadko są zdolne do orgazmu. Poza tym sex nie może trwać kilka minut by kobieta miała orgazm.

Gość stary facet
pulsu nie można podnieść podobnie jak nie można wywołać rumienia twarzy- chyba że alergja na "tapete" poza tym przed orgazmem gruczoły Bartholinasą aktywne - jest odczuwalna większa wilgotność na zewnątrz niż w środku ale jęki i skurcze pochy żeczywiście są do podrobienia - brodawki piersie twardnieją , wargi sromowe są przekrwione ale to świadczy jedynie o podnieceniu a nie o orgaxmie

Gość sweet87
komar12 ty wredny chamie ,nie mam, orgazmu jak kocham sie z facetem z obecnym jestem od 4 lat i nie mialam ani razu,z bylym bylam 2 lata i tez niemialam orgazmu a nie jestem zadna dziwka czy k88rwa.. sama potradfie dojsc bardzo szybkio w czasie sexu jak dla mnie niemozliwe..

Gość to nie mój problem
jak mówi ze ma to ma, jak chce oszukiwac to jej strata :P

Gość -iujhgb-
jak poznac?przeciez to dziecinnie proste.Gdy facetka ma orgazm to sie rzuca po podlodze popiskujac cicho i trzepoczac powiekami.Kazdy to chyba wie procz autora.Chyba to jakis dzieciak.

Gość -iujhgb-
Ludzie-wiecie co?Caly czas myslalem ze na takich forach to siedza dorosli ludzie obo plci.Gdy czytam niektore wypowiedzi to mam czesto watpliwosci czy tak jest naprawde.W kwestii orgazmu kobiet ma to miejsce bardzo czesto.Czytam np.wypociny jakiegos robola(widac z tego co pisze i jak ze cwiercinteligent i polmozg).To dotyczy obu plci.Otoz pisze on/ona ze wine za to czy ona ma orgazm czy nie-ponosi--jej facet.No ok-to teraz przenies ten oczywisty kretynizm w sytuacje odwrotna-tez winna facetka?Tak?Czy juz nie?Najbardziej jednak smiesza mnie takie nie dosc ze robole to jeszcze kmioty.Pisze taki jeden drwiac z kogos zadajacego pytanie na w/w temat-jak jestes cienki-a najlepiej-"jezeli nie jestes prawdziwym mezczyzna-to nie zaspokoisz kobiety".Oczywiscie ma tu na mysli kmiocina czyli chloporobotnik samego siebie-jaki to on nie jest kozak-w domysle ma taka pale ze jak mu staje to na chwile traci przytomnosc bo tyle krwi jest potrzeba zeby ta pale wypelnic iz nie starcza przez moment na dotlenienie mozgu.Oczywiscie nie bierze w ogole pod uwage tego ze tak malenkiego nie mozgu ale mozdzku nie trzeba wcale mocno dotleniac a wiec przyczyny trzeba by szukkac mimo wszystko gdzie indiej.Mniejsza z tym.Kmiot chloporobotnik uwaza ze wlasnie wielkosc jego przyrodzenia i jego meskie podniecenie maja na to wplyw wylaczny.No i dalej.Gdy juz on-ten super chlopporobotnik zabierze sie za kobiete to ta na sam jego widok miewa po 16 orgazmow na raz.Na koniec pada sakramentalne-przyslij ja do mnie.Czy mozna sobie wyobrazic cos bardziej smiesznego w swoim idiotyzmie?Dlaczego?Bo problem nie znajduje sie po stronie mezczyzny-(kmiocie-chloporobotniku)tylko po stronie ...kobiety.Chloporobotnik jednak tego nie wie i uwaza w sposob prosty-duzo nawkladac porzadnego sprzetu-musi dzialac.A figa-barany.FIGA.

Gość student_medycyny
Chyba za mało patrzycie w oczy kobiecie uprawiając z nią seks ... Klucz do prawdy leży bowiem w źrenicach! Krótko mówiąc orgazm powoduje bardzo silne rozszerzenie źrenic niezależnie od oświetlenia. Kobieta (mężczyzna także) szczytując ma źrenice tak szerokie jak ofiara wypadku po odkorowaniu. Kilka sekund po orgazmie źrenice wracają spowrotem do normalnej wielkości. M.in. z powodu tego fenomenu kobiety w dawnych czasach zakrapiały sobie oczy wywarem z wilczej jagody (atropina) by mieć ogromne czarne oczy, co miało działać podniecająco na meżczyzn.

Gość jakiś facet
@-iujhgb- i własnie prze takich głąbów powstają mity jedne reakcje można udawać , innych sie nie da jak to już wcześniej było napisane puls źrenice rumień są nie do podrobienia a takie dzikie wrzaski to zazwyczaj zwykła pokazówka - ale to nie moja sprawa , chcesz to możesz dalej w to wierzyć tylko sie nie zdziw jak pewnego pięknego poranka (po ślubie) obudzisz sie z rogami

Gość OsTrA1925
Arku baw sie jej lechtaczka tylko mocno i to ja strasznie mocno podnieci

,,puls źrenice rumień są nie do podrobienia'' Kto mierzy partnerce puls podczas seksu?:D Oczy się zamyka, a seks czesto uprawia się w niepełnym świetle...;) Jak kobieta dobrze udaje, facet nie ma szans rozpoznać...