Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

areek

jak poznać ze dziewczyna ma orgazm??

Polecane posty

jak poznać ze dziewczyna ma orgazm??prosze o sensowne odpowiedzi

Gość u kazdej kobiety pewnie
inaczej to wyglada...ja np. mając orgazm przestaje sie poruszac, tak jak bym chciala zatrzymac go jak najdluzej..

Gość Oblech
A co cię to obchodzi. Ważne, że ty dojdziesz. Jak jej się znudzi udawanie to da ci znać :P

Gość paco rabane
normalnie grzejesz i przestajesz grzejesz i zatrzymujesz jazde ale najwazniesza jest gra wstepna jak bedzie podniecona na maxa to szybciej zobaczysz

sprawdze, ale chce wiedzięc czy zawsze jest wytrysk przy nim??

a jak by miała naprawde , to jak to poznac o rany powei ktoś

każda kobieta zapewne przeżywa to inaczrj... pewnie kazda ma przyśpieszona akcje serca szybszy oddech, tak jak u faceta..... a poza tym to niewiem co wszystkie maja....

Gość jak mam orgazm
to rzuca mną nieco na boki ( moze wydaje się to smieszne w tej chwili ), serce tlucze jak oszalale, czuje jak moja szparka bardziej zaciska sie na mego mężczyzny rumaku :) :) mmmm błogi stan :D

"u kazdej kobiety pewnie inaczej to wyglada...ja np. mając orgazm przestaje sie poruszac, tak jak bym chciala zatrzymac go jak najdluzej.. " Mam taką samą reakcję :D ;)

Gość kręci głową naokoło jak ta
dziewczyna z filmu "Egzorcysta" 🖐️

Gość orgazm taki jeden
przede wszystkim sa to skurcze pochwy ... odczuwalne dla faceta. Zatrzymanie ruchów ... tak jakby nie miała siły ... i tak rzeczywiscie jest bo w tym momencie nic dookoła sie nie liczy. Jej ciało pokrywa bardo delikatny pot. Skóra jest przekrwiona cała jest czerwona.

Najbardziej ewidentną oznaką orgazmu kobiety są rytmiczne skurcze mięśni pochwy.

Gość regularnych i silnych skurczów
pochwy nie da się udawać! nawet jeśli będzie próbowała je udawać to bedzie to widoczne.

moja np. jak dochodzi to sie strasznie na mnie wygina, sciska nogi, szybciej oddycha, ma inne tempo przed koncem...

Gość ssasassss
zadna gra wstepna!!!!!!!!! mnie to wkurza jak facet za dlugo sie bawi z gra wstepna...:(

Gość tak szczerze
mnie tez...musi byc jakas gra wstepna,ale nie za dlugo,bo mi wszystko opada i staje sie sucha...jak laska zacznie juz porzadnie mruczec,to w nia wchodz,zrobisz o minute,dwie za dlugo i juz sahara

Gość Myszka1.1
My nie udajemy :PPP

Gość zdzichi16
Ostatnio przyszła do mnie dziewczyna najierw ogladalismy film a potem przez godzine leżałem na niej i zajmowałem sie jej szyja. caly czas mnie obejmowala smyrała mnie po glowie a w pewnym momencie zaczela wzdychac nie wydawała glośnyh dzwiekow ale wzdychała. w pewnym momencie rece je opadly polozyla je nad głową na łozku. Czytałem ze kobiety bardzo żadko maja orgazm pochwowy, tylko jak sie bawi ich łechtaczkami lub sprawia sie im przyjemnosc pobudzając miejsca ergenne. ona ma 16 lat i chciał bym sie dowiedziec czy myslicie ze mogła miec orgazm?

Gość hmmkkkk
mogła, ja czasami mam orgazm podczas snu bez dotykania sie. po prostu tak silnie się podniecam że dochodzę, dwa razy udało mi się dojść też bez dotykania i snu. po prostu musiała nieźle fantazjować ;)

Gość Pierr van Dole
nie wiem do czego Ci jest ta wiedza potrzebna "arku" ? boisz się że Twoje seksualne umiejętności nie zostaną potwierdzone przez orgazm kobiety??? :O

Gość Pierr van Dole
"przyjacielu" popaprańcu :P , któż na "sraczach" tak Cię przetyrał, że już ledwo Cię widać. :O jeszczę trochę i znikniesz. :P 🖐️

najlepsze jest to ze wiekszosc facetow mysli ze kaj kobieta pojęczy to byl orgazm he he. zreszta faceci sa prozni i orgazm uadwany czy prawdziwy to dla nich to samo

moim zdaniem jak się dziewczyna wygnie jak cienciwa łuku głowa do tyłu i w dodatku cały czas mocno w dół... i faktem jest rumieniec na całym ciele... ja wtedy prawie wogóle nie czuję nóg tylko takie mrowienie

Gość taka sobie jednaaaaaa
prawda jest taka, że jak kobieta chce udać to uda i w życiu nie poznacie:) udawać można wszystko, łącznie ze skurczami:D ja nie udaje, po co? Jak nie mam orgazmu tzn, że moje Kochanie musi się bardziej postarac:D

Gość ja udaje
bo jak nie udawałam to mój mówił że ze mną jest coś nie tak.

aha to z większością z Nas jest coś nie tak ? Chyba zawsze tak było że kobiety miały z tym problemy. Ja np. nigdy nie miałam z mężczyzną orgazmu, tylko sama... przykre troche ale prawdziwe niestety :o