Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karen7

mały biust czuję się nie kobieco

Polecane posty

Chciałabym Się od Was dowiedzieć do kiedy wam rosły piersi .?\\\". bo jestem załamana mam prawie 16.5 lat a biust jak 5 klasistka jest mi strasznie zle z tego powodu .. poniewaz nie moge kupić sobie fajnych bluzeczek sukienek bo wszystkie \\\"wiszą\\\" Czy wam Drogie panie zaczął rosnąć biust dopiero ok 17 roku Zycia ... ? słyszałam Ze jak sie bieerze diane 35 to biust rosnie .. ale niewiem czy branie tych tableterk w takim wieku jest bezpieczne .. pozatym po odstawieniu biust chyba maleje ,tak? .. ehh poradzcie mi cos prosze .. pozdrawiam serdecznie :*

słońce... mnie zaczął biust rosnąć jak miałam 20 lat! i teraz mam miseczkę D :)

Gość do konca zycia bedziesz
się czuła nie kobieco :P piszemy razem niekobieco!:P

tam żle napisalam JA NIE MAM 16.5 LAT tylko 17.5 :( mea ale może miałas już np miseczke a ? ja nawet miseczki A nie mam :( a urósł Ci tak sam z Siebie ? czy może brałas jakies anty

hmm miesiączkę pierwszą miałam jak miałam 14 lat. i wtedy nic się nie zmieniło... tak szczerze to spokojnie do 20 roku życia mogłam latać bez stanika. owszem, brałam tabletki anty od 17 roku życia, ale po nich nie zauważylam, żeby mi piersi zaczęły rosnąć. tak jak mówię, śmignęły jak miałam jakieś 20 lat i tak sobie przez 3 latka rosły :) żeby nie było: w tym czasie nie przytyłam, figura mi się nie zmieniła a piersi urosły - dlaczego? nie wiem...

Gość Saruś
ja mam 16 lat, a biust 75B i tez chciałabym zeby podrosł

Gość Antii
ja bralam diane35 na tradzik i mi nic nie uroslo... Poza tym kazdy bioust jest fajny i ten maly i ten duzy:) jej ze wy nie macie innych problemow;/ sama mam 65E i jakos nie placze z tego powodu;/

Gość fanka Radka
Ja mam biust E/F, a w twoim wieku miałam A/B. Więc wyluzuj :) biust zaczął mi rosnąć jak na drożdżach mniej więcej w połowie studiów - dosłownie co pół roku musiałam kupować nowy stanik :) nie brałam hormonów, po prostu tak się zadziało:) Kasia Figura podobno aż do 18 roku zycia była prawie zupelnie płaska... Moja siostra często ją przywołuje, jak widzi moje staniki "namioty"... aha, moja siostra całe życie ma miseczkę A... jest starsza ode mnie 4 lata i nawet syna już urodziła - i nic... Ale ma zaj...go męża, któremu jej "płaskość" się badzo podoba :) więc wiesz - mały biust to nic złego :) Moja mama też ma mały biust, a jest super laską:)

Gość Kropeczkowaaa
laski nie ma czegos jak A B C D;/ jak nie ma numerku przy tym to Bog wie jaki to rozmiar... przeciez 65D to nie to samo co 80D...;/

Gość fanka Radka
75 e/f

Gość gvbyh
oj dziewczyny kupcie sobie fajne staniki i juz;d ja mam 70A chyba ale mam extra stanik i fajnie wszystko wyglada

Gość Truskawkowo-Malinowo
a ja mam 19 lat i tez mam bardzo maly biuscik. Przez 3 miesiace bralam anty i wtedy "urósl" troszeczke... a jak odstawilam to tak zmalal, ze jest chyba jeszcze mniejszy niz przed braniem tabletek.... :( po prostu nie mam na czym stanika nosic... ale juz sie przyzwyczailam i pogodzilam ze zawsze bede plaska ;(

Gość Antii
bez paniki:) maly biust jest fajny:P a dobrze dobrany stanik potrafi zdzialac cuuuda!

Gość he he he hge
mi zaczal rosnac teraz dopiero:) a mam 19 lat :P

dziewczyny nie przejmujcie się tak biustem, ja rozumiem ze biust jest kobiecy, ale kto powiedział że duży biust jest fajny a mały nie? moja przyjaciółka ma 24 lata i ma bardzo mały biust. nie akceptowała tego ale ja jej zawsze powtarzałam ze ma piękne piersi aż w to uwierzyła. ma faceta który uwielbia jej małe piersi , jest nimi zachwycony. trzeba siebie akceptować, każda z nas jest piękna i nie potrzebnie wyszukujemy sobie problemy. pozdrawiam

ja mam wrażenie że mi dalej rośnie chociaż to może złudzenie przez masaże faceta:-) ale mi tak porządniej zaczął rosnąć jak miałam 17/18lat ale najlepiej spójrz jaki cyc ma twoja mama prawdopodobnie będziesz mieć podobny w większości przypadków się wielkość dziedziczy:-) ale nie zawsze