Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmuTnAx

boje sie spoznia mi sie okres

Polecane posty

Gość SmuTnAx

tak sie boje :( spoznia mi sie okres ... juz 38 dni ... nie jestem dziewica... od przyjazdu bo bylam na wakacjach czyli 16 sierpnia przyjechalam i przed wyjazdem mialam okres .. dzis jest 38 dzien kiedy nie mam okresu :( nie kocha,lam sie z cholopakiem od kiedy przyjechalam tylko tak np wlozyl mi i kochalismy sie tylko na chwilke .. i jesczce dzis :( wiem ze nie powinnam i zaluje ... ale tezs bylo na chwile i to bylo w basenie ... nie przy ludziach tylko na ogrodzie... przez seks mzoe spozniac sie sex? jutro mam zamiar kupic test i zrobic sobie :( boje sie ze wyjdzie ze jestem w ciazy ... bo to bylo bez zabezpieczenia.. a ostatnio mam bole brzucha takie jak przed okresem .. sluz tez mam inny i piersi tez mnie bola.... co mam robic :( strasznie sie denerwuje ... a boje sie isc do ginekologa bo nigdy nie bylam .. a to trzeba isc z rodzicem czy moge isc sama ? bo jak sama to bym poszla... odpiszcie prosze!!:(

Gość fakt see you jest
przez seks może spóźniać się sex - najlepszy tekst na kafe ever :D

Gość SmuTnAx
a moge isc sama do ginekologa ?

Gość tak to jest jak się dzieci
biorą za seks :O le ty masz lat, smarkata dajko?

Gość SmuTnAx
16 ;/ debilko

Gość dafgdfsgzfd
no pewnie ze mozesz :/ nawet jesli nie spuscil sie w tobie to wystarczy JEDEN plemnik aby zajsc !! :/ ale Ty głupia jestes.

Gość SmuTnAx
tak atk jak zawsze kazdy wyzywany od ku*w Dzi*ek ... ej no dajcie spokoj .. jesli wy byscie mieli taki problem to co >? chcielibyscie zeby ktos wamn pomogl a nie ...

Gość SmuTnAx
pier**dolcie sie ... nie chce zebyscie juz odpisywali ..

Gość dafgdfsgzfd
ale my nie ebdziemy miec takich problemow.

W zwiazku z tym, ze sporo rzeczy juz możno zrobic bez internat ja jako ginekolog-amator postanowilem pomóc wielu kobietom, których coś tam w dziurce swędzi, piecze alboco. Dlatego też proszę o pytania. Procedura zamówienia wygląda następująco: 1) klientka robi zdjęcie pochwy (nogi rozłożone i rozchylone wargi sromowe), szczególnie jej wnetrza i przesyła mi na maila 2) następuje obejrzenie zdjęcia i diagnoza 3) przelew bankowy w wysokosci 17 złotych + VAT 4) postawienie diagnozy i porada numer kąta podaje na mailu: ginegolog@gienio.pl zapraszam szanowne Panie Nasze dewiza: W pochwie sie zalęgły grzybki? wargi mają zapach rybki? Sie nie martwcie miłe Panie, juz mężowi dzisiaj stanie doktor Euegeniusz Penisewicz

Gość SmuTnAx
Rucham psa jak sra, czy od tego moge zajść w ciążę?

Gość SmuTnAx
fajnie ze ktos pisze za mnie ;/

Proszę tylko kobiety o pytania, homoseksualistów i zoofili nie obsluguję, nie mam z tego specjalizacji.

sex bez zabezpieczenia, okres spóźniający się ponad miesiąc - tak od seksu okres spóźniać się może...ale wróci po kilku miesiącach wróci :) ps. chłopak ci kit wciskał że z gumką to jak cukierek w papierku czy skąpił 3 zł....?

Gość SmuTnAx
poprostu niemielismy gumek... kochalismy sie 3 razy z prezerwatywa .. a potem juz nie ...

Gość okres
juz jestem, troche pozno ale skoczylem na kefirek :classic_cool:

Gość SmuTnAx
hehe :) jutro robie test ciazowy .. zopbaczymyu co wyjdzie...