Gość fanka Radka Napisano Wrzesień 6, 2008 Ja dziś kupiłam dżinsy i dwie koszulki z długim rękawem w Esprit :) a wy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka Radka Napisano Wrzesień 6, 2008 zawsze cos;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krewka krewetka 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 rzodkiewkę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reat Napisano Wrzesień 6, 2008 Chleb, andruty, lody i śmietanę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka Radka Napisano Wrzesień 6, 2008 reat - niezły zestaw;) krewetka - rzodkiewki tez lubię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej pory Napisano Wrzesień 6, 2008 dwie pary butów, sweterek, dwie koszulki, trzy komplety bielizny i lodówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fanka Radka Napisano Wrzesień 6, 2008 do do tej pory - oooooooo, widzę ze lubimy zakupy podobnego kalibru;) z jakiej firmy ciuchy? i lodówka?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej pory Napisano Wrzesień 6, 2008 ciuchy z nexta a lodówka beko ale właściwie to było przy okazji bo pojechaliśmy po garnitur dla mojego faceta ale jakoś nic nie znaleźliśmy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annah 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 wiązankę pogrzebową.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka87 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 - perfumy versace - stanik la senza - jakies majteczki - kolczyki Same drobne przyjemności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 7, 2008 w ten łikend to bilet na tramwaj :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koraliczek koralowy Napisano Wrzesień 7, 2008 kurtkę skórzaną 2 białe koszulki dżinsy kenvelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hihu haha Napisano Wrzesień 8, 2008 podklad diora bo sie skonczyl perfumy bo mnie zainspirowaly i babka naciagnela dior adict niebieskie kurtke skorzana buty kozaczki od hugo boss sofe do pokoju i wycieczke na bora bora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach