Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phiii

Pytanie o figurę, co lepiej?

Polecane posty

Gość phiii

Tak się zastanawiam czy lepsza jest figura gruszki czyli duży tyłek i uda a w ramionach mniej i taki średni-mały biust czy lepiej szersze ramiona (szersze niż tyłek) i biust taki średni

Gość najlepsza klepsydra

Gość
gruszka jest bardziej kobieca - z szerokimi barami wygląda się jak babochłop (patrz Otylia)

Gość phiii
no mi się też wydaje że gruszka bardziej kobieco wygląda... A skąd wiadomo kiedy jest klepsydra? Jak to zmierzyć?

Gość phiii
Otylia i inne pływaczki to akurat nie mają wyjścia, Zawsze tak się wygląda jak sie tyle pływa codziennie

Gość phiii
no mi się też bardziej gruszka podoba. Tylko czasem tak głupio brać majtki rozmiar L a biustonosz S dobrze że kostium można kupić osobno górę i dół bo nie wiem co bym zrobiła

Gość
można dobrać ćwiczenia na wyszczuplenie dolnych partii ciała i spróbować troszkę wymodelować dół ale z tego co wiem mężczyźni lubią pełne biodra bo kojarzą im się z płodnością :)

Gość phiii
no nie wszyscy bo często słyszę jak mówią że ta ma fajna twarz tylko ta figura w kształcie gruszki.... a jest sposób żeby zmniejszyć ramiona, albo powiększyć tyłek??

Gość
siłownia... bo mniemam że chodzi Ci o wyrzeźbienie mięśni a nie podpasienie ramion?

Gość phiii
no dobra, ale co zrobi z ramionami jak są szerokie?? już się nic nie da zrobić? Jeśli się nie da to ja juz wolę być gruszką

Gość
tego się chyba nie wybiera, możesz być tym alboo tym :) rozstawu ramion raczej nie zwęzisz, możesz wyszczuplić optycznie odpowiednim strojem ja uciekam, dobranoc!

Gość nie ma to jak gruszka

Gość uuuuuuuuuuuuuuuup