Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 1888

imprezowy podryw

Polecane posty

Gość ania 1888

czy facet, ktory po imprezie bierze nr dziewczyny robi to, bo wypada, czy naprawde ma zamiar kontynuowac znajomosc ? jak to widzicie? nie pisze tego, jako desperatka, sama nigdy nie daje facetom nr , bo nie szukam ani chlopaka na stale, ani wrazen , a oni wydaja sie ossstro zdziwieni takim stanem rzeczy. czy wszyscy sa tak stworzeni, ze nie bedac w zwiazku na sile probuja znalezc kogos, z kim moga sie zejsc w pare ?!

Gość
ale czemu tak wypada?

Gość ania 1888
no wlasnie sama sie zastanawiam ;p

Gość hyhyhyhy
ale o co ci chodzi? chcial numer - ty mu nie dalas co jeszcze chcesz?

Gość gazeta wyborcza
Biora numer telefonu bo po ilus tam procentach dziewczyna im sie podoba i wydaje sie im, ze zadzwonia. ale jak trzezwieja to czesto zapominaja o calym zdarzeniu i w efekcie tez raczej nie dzwonia. oczywiscie nie jest tak zawsze ale czesto.

Gość ania 1888
nie nie, w gruncie rzeczy wcale nie chodzi o jakas konkretna sytuacje. po prostu wydaje mi sie, ze to powtarzalny schemat.. dobra, niewazne. :)

Gość hyhyhyhy
moze nie znalezc w tobie kogos z kim 'moze zejsc w pare' ale dobra przyjaciolke, wciaz nie rozumiem pytania ;/

Gość gazeta wyborcza
A jako odchylek od reguly to ja mojego meza poznalam wlasnie na imprezie. Na drugi dzien ledwo sie rozpoznalismy ale nie przeszkodzilo to nam potem w slubie. takze cuda sie zdarzaja:)))

Gość
powiedziane jest: szukajcie a znajdziecie... to też jest sposób na znalezienie odpowiedniego partnera :D

Gość ania 1888
nie bylo pytania, a jedynie luzna refleksja wieczorowa pora. gazeta - no no , gratuluje :)

Gość imprezowy podszywacz
jak da mi numer to znaczy że chętnie mi obciągnie, często nie raz :classic_cool: