Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obwiśniętaaaaa

moje cycki to dwa puste woreczki z odrobiną piasku....a lat mam 24.

Polecane posty

Gość obwiśniętaaaaa

po prostu płakać mi się chcę, jak na nie patrzę. kiedyś były pełne i jędrne. mimo że cały czas o niej dbam - balsamy, kremy ujędraniący, nie śpię na brzuchu, ćwiczę, mam dobrze dobrany stanik, z dnia na dzień robią się coraz bardziej sflaczałe. miałam tylko jednego faceta, nie ściagałam przy nim stanika:(. nawet jeśli byłby sposób na ich ujędrnienie, to to nie o to chodzi - bo w nich nie ma prawie nic, są "puste" więc co tu ujędrniać. :(:(

Gość ale czego ty od nas oczekujesz
schudlaś jakoś drastycznie, czy co?

Gość obwiśniętaaaaa
nie drastycznie, parę kg - ureglowałam gospodarkę hormonalną, ale to 5kg, nie więcej, a piersi już wcześniej zaczęły robić się puste. nie wiem czego oczekuję - czy są jakies sposoby aby były pełniejsze :( ? ( mam w nosie jędrność, chcę po prostu żeby były za co złapać, a nie za samą skórę :( ).

podam radę jak zobaczę jakiego rodzaju to uszczerbek w pojemnosci. Trudno zalecać postepowanie nie znając obiekt leczony.

Gość obwiśniętaaaaa
ja się prawie z góry nie rozbieram, a co dopiero robić sobie zdjęcia :O wyglądają ja piersi 60-latki, sama zwisła skóra i płaska klata.

Gość sssssssssssssssssssss
operacja tylko

skoro nie chcesz pokazać to powiem, ze czasem dobre efekty daje wstrzykniecie trójchloromelateniny wspartej dwumanaganem potasu, ale to trzeba zbadać

Gość może jeszcze ktoś coś napisze
:(

Gość a co tu
jeszcze pisać , jak nie widzimy co mamy ocenić ,była by fatka to można by coś napisać :(

Do obwiśniętaaaaa może nam pokarzesz je to ci powiemy czy masz się ich wstydzić czy nie???!!!