Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tequilka_

Jak sie pozbierac...

Polecane posty

Gość zadowoli Cie
zawieszony czyli glina albo zolniez, nie wazne mysle ze przelozony zna sytuacje a jesli nie to znaczy ze Twoj debil nic nie robi w tej kwesti

Robi w tej sprawie, przelozony wie, ale jak ona namiesza to na poczatku papiery beda w tej dziurze, a ponzije jak to nabierze tempa to pojda wszytskie papiery do innego "miejsca" i nie bedzie odwrotu. jej nie mozna niczym zastraszyc bo ona ma wszystko gdzies.... Autentycznie wszytsko!!! i nic ja nie rusza, kompletnie nic.

Gość zadowoli Cie
skoro przelozony wie i uleglby pod jej wplywem to znaczy ze jest nikim a ta kobieta musi miec daleko idace koneksje co nie zmienia faktu ze twoj facet bardzie dba o wlasna dupe niz o wasze szczescie

ja nie wiem co bym zrobiła, wyjechałabym w p..du, ale ogólnie ona nie powinna się już ciebie czepiać, przecież nie jesteście już razem...........

zadowoli cie On jest policjantem i jezeli ona zlozy zawiadomienie to na pocztaku mozna go ukrecic. ale jak ona sie dowie ze nic w tej sprawie nie robia to pojdzie wyjzej i wtedy sie zacznie młyn. Tak, ona nie powinna sie mnie czepiac ale to robi bo widocznie jej to sprawia jakas satysfakcje. Kiedys jak bylismy razem całe dwa dni na okragło ona nabila sobie siniakow, poszla na obdukcje, na drugi dzien an policje ze on ja pobil. Po tym zdarzeniu wiem ze ona jest chora, jak ja mogl pobic skoro byl caly czas ze mna, To przycichło, ale ona znowu cos wymysli.

Gość ooooooooo
Tequilka_, moja przyjaciólka była w takiej sytuacji. Dostawała straszne maile, smsy z pogróżkami, tak obrzydliwymi, ze nie wierzyłam, że można coś takiego w ogóle mieć w głowie.Zgłowsiła to na policję, ze względu na brak dowodów sprawę zamknięto, ale po jakimś czasie prokuratura odezwała się, bo jakieś dowody nowe się pokazały.Okazało się, że robiła to matka jej męża wraz z córką...śledziły ją też i wysyłały męzowi zdjęcia, że niby go zdradza. Efekt końcowy jest taki, że obie dostały wyroki, wydało się , ze to one i teraz jest cisza i spokój , a te kobiety mają namieszane w papierach do końca zycia...

weź załóż ukrytą kamerę w Twojej pracy będziesz miała cały czas włączoną i głos będzie, więc nie będziesz się musiała martwić, że nie włączysz na czas dyktafonu. Będziesz miała czarno na białym co to za typka.

Gość vj
zawiadomcie jakiś szpital psychiatryczny że macie przypadek cięzkiej choroby psychicznej i wtedy ją zabiorą

Gość zadowoli Cie
wiedzialem ze mundurowy :O tylko mi nie pisz ze mieszkaja ze soba bo jetem bardzo ciekawy jakiego typu zawiadomienie moglaby zlozyc jesli mieszkają osobno

dzisiaj znowu telefony, ze ja jestem nikim, ze jestem matołem. ze nic nie mam itp itd.... :(