Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturka

MATURA 2009

Polecane posty

Gość Maturka

Juz za rok matura :) Temat dla maturzystów 2009. Wymienmy sie informacjami, bo ja nie czuje się zbyt doinformowana. Czy na maturze trzeba zdawac dwa jezyki? I ile przedmiotów można wybrac? Np polski i angielski i chemia rozszerzone wystarcza? Poza tym do kiedy trzeba zdecydowac się na tematy matury ustnej z polskiego i jezyka i na jakiej zasadzie się je wyglasza i jak nalezy sie przygotować?

Gość wwwasddddddddddddddddd
jeszcze rok szkolny sie dobrze nie zaczal juz taki temat??sracie sie..

Gość Maturka
bo do 20 wrzesnia trzeba sie zdecydowac z czego sie zdaje mature i jakie tematy się wybiera!!!

Gość MalaW
dołączam sie do Ciebie te mam stresa :O

Gość MalaW
na maturze zdajesz jeden obcy, polski i jeden obowiązkowy jaki chcesz chemi rozszerz może byc

Gość Maturka
a do kiedy trzeba podac tematy??? i jakie? ;/ a gdybym chciała np polski angielski chemie rozszerzona i np do tego geografie podstawowa tak na wszelki wypadek?

Gość anka88zg
Czesc w zeszlym roku mialam mature i postanowilam zrobic uzytek ze swojej pracy maturalnej na polski ustny ;] moj temat to: " Scharakteryzuj różne sposoby prezentacji śmierci w literaturze i sztuce. Przeanalizuj wybrane dzieła." Bez problemu moge go przerobic na inny temat zwiazany ze smiecrcia!! Moja praca sklada sie z opracowanego tematu + bibliografia + konspekt + obrazy + film Ja dostalam za nia 18/20pkt. Koszt to 100 zl ;] Wszystkich zaintersowanych prosze o kontakt gg: 9810424 pzdr