Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesień 2008

teściowa zmusza mnie do zaproszenia kilku osób na mój slub

Polecane posty

Gość wrzesień 2008

ludzie help!!co ja mam zrobić?teściowa wymusza na nas zaproszenie ciotki której nie lubimy i z którą nie jesteśmy blisko, to straszna poltkara, nieraz obgadywała mnie i mojego faceta. mówiliśmy wielokrotnie teściowej że jej nie chcemy, a ona nam na to że to nie jest nasz ślub.fajnie co??mówie do niej że to mój facet decyduje kogo chce zaprosić ze swojej rodziny a ona mówi, "o to bardzo dziękuję, wcale się zemną nie liczycie, jesteście samolubni i" i takie tam. co ja mam zrobić, ja jestem bardzo uparta i teraz już nie zgadzam się dla zasady, ale mój facet powoli pęka. Pomóżcie doradźcie, może ktoś ma podobnie. Dodam że poświęciliśmy się i zaprosiliśmy jej znajomych , tóry nie znamy za bardzo i nie przepadamy za nimi.

Gość To nie jestTWOJ slub
A ona nie jest twoja tesciowa!

Gość wrzesień 2008
ale wymusza i tak bo ślubu nie robimy tylko dla siebie i on nie jest dla nas. kurwa mać, ledwo co się zdecydowaliśmy i zaznaczyliśmy że chcemy bardzo skromny to ona takie numery odwala.mamy już tyle osób ponadto i jeszcze źle im

Gość wydaję mi się
ze nie powinnaś ustępować, ale teściowe to baby podłe potrafi.ą być

Gość zawszemądra
absolutnie sie nie zgadzaj, zgodzisz sie na to, to potem bedzie wymuszac wszystko. powiedz jej, ze czasy sie zmienily i ze teraz zaprasza sie wiecej osob mlodych, znajomych, a nie jakies ciotki. to twoj slub i najwazniejsze, abys to TY czula sie dobrze!!!!!! ciotki na slub maja wstep, niech przyjdzie pod kosciol/urzad, czemu nie, niech zlozy zyczenia, wyslijcie jej POWIADOMIENIE, al nie a wesele, nie wysylj zaprszenia !!!!! chyba ze za wszystko placi tesciowa, to masz problem.

Gość To tez slub twojeqo narzeczone
Go . wiec to tylko slub.nie wesele. Wasze przyszle zycie na tym nie ucierpi.