Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szulka200

faceci po 30stce pytanie do was

Polecane posty

Gość szulka200

tak sobie mysle ze za 3 lata ja bede miala lat 23 a moj narzeczony 33... chce sie wam w tym wieku jeszcze na jakies imprezy jezdzic ?? czy zycie konczy sie po trzydziestce ?? :O

ech ....glupiutka jesteś ;) pewnie ze lubimy chodzic na imprezy jesli mamy z kim ;).....i jeszcze cos nie tylko zycie sie nie konczy po 30 ale zaczyna po 40ce :D

Gość szulka200
to dobrze bo juz sie martwilam ze czekaja mnie romantyczne wieczory przed telewizorem

Gość kufladno
normalne zjawisko jest że faceci dorabiają się do 40-tki i zaczynają się bawić z procentów ulokowanych na różnych kontach i tylko patrzą jak społeczeństwo na nich pracuje :)

Gość kufladno
Myrevin , nie przesadzaj, tarcica w składzie budowlanym nie jest aż taka droga :)

szulka200 tak sobie mysle ze za 3 lata ja bede miala lat 23 a moj narzeczony 33... chce sie wam w tym wieku jeszcze na jakies imprezy jezdzic ?? czy zycie konczy sie po trzydziestce ?? życie kończy się po 30ce. Później człowiek chce spokoju, a napalone kobiety ciągle go molestują ;)

a mi kabel USB k**wa !!!!!! zawacki ! juz drugi raz powtarzam ze jestem facetem !facetem facetem .....pojawiają się jako obcy, wnikając w nasze życie zaledwie na moment i na powrót z niego znikając. Bywa i tak, że nawet na moment nie pozostawiają imienia, po którym moglibyśmy je rozpoznać. http://pl.youtube.com/watch?v=mfHlA3fmJG0&fe ature=related Wpisz sobie w stopce to co ja :D

niech nie bedzie glupio ....niechce mi sie tylko za kazdym razem pisać :) a moj wiek ? hehe moj wiek to nie wieko . .od trumny :D

Gość szulka200
a nie robia sie tacy troche 'zdziadziali' ?

;)... a nie mowilem ?;) glupiutka jesteś :) bez urazy ......zdziadziali robia sie przy kobietach szantrapach,baborach,babiszonach...jak kobieta bedzie ok to facet jak motyl bedzie kolo niej krazyl :)

Gość szulka200
no bo jeszcze mloda jestem...dlatego sie boje ze skoncze u boku dziadka...chociaz go kocham

Gość szulka200
tym bardziej jak ktos jest przy kasie to chyba tak wczesnie z zycia towarzyskiego nie zrezygnuje mam nadzieje

Gość szulka200
jak narazie co weekend gdzies wybywamy to chyba tak predko mu sie nie odmieni...?

Gość szulka200
a widzieliscie gdzies w kluback 40latkow ? jak to wyglada ??

:) ...widze ze ty zastanawiasz sie nad swoją przyszloscia ....nie nad wasza :)...wiec daj sobie spokoj bo nie pasujesz do dojrzalego faceta na strcie ;)