Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciekkk

czy taki penis jest ok?

Polecane posty

Gość to wklejam
Mi się podoba, jak są zadbane i są na wzgórku, a mniej albo wcale na sromie- bo wtedy przyjemnie się pieści językiem.

Gość Doraduś
To moze któras pani ma ochote lezacych podnieść o na gotowych usiąśc albo posmakowć :-)) Nagrodą będzie nektar tam gdzie życzycie :-)) Co wy na to???

Gość to wklejam
robi się coraz ciekawiej, a jaki masz kolor włosków na cipci, taki sam jak na głowie?

Gość bimbula
No to ucieszyło mnie Wasze przyzwolenie na przycięte włosy. A to, że lubicie pieścić językiem, hmmm, panowie gdzie Was szukać?

Gość ROZPALĘ KAŻDĄ
ROZPALĘ KAŻDĄ Sprawię, że Twoje zmysły zostaną pobudzone pomimo późnej pory, doznasz rozkoszy płynącej z ust mężczyzny o ciepłym głosie, uczynię że poczujesz się jak ukoronowanie kobiecości. Mogę zadzwonić, nie musisz nic mówić, ja będę mówił, szeptał, Ty tylko słuchaj. ZAPRASZAM!! Mój numer gg: 2893904 Tomek, lat 25 P.S. Uwierz... ja naprawdę istnieję....

Gość to wklejam
Zawsze tak pieszczę żonę, wtedy nie ma stresu, że nie bedzie miała orgazmu- potem ona mnie, albo stosunek do cipci bez stresu. Myślę, że to dość powszechne.

Gość Maciekkk
No dobra milo się gada ale czas spać . pozdrowienia dla wszystkich marzących . pa

Gość bimbula
ROZPALĘ KAŻDĄ Mogę zadzwonić, nie musisz nic mówić, ja będę mówił, szeptał, Ty tylko słuchaj. - pomyliłeś topik facet! Ale zawsze możesz to naprawić i wkleić swoje zdjęcie!

Gość Doraduś
A kog chcesz znaleźć??? Wszystkich?? Moze pokaz do czego to falusiki maja pasować i jakie masz dla nich atrakcje :-))

Gość bimbula
to wklejam - wiem, że to dość powszechne, ale jak już pisałam wcześniej sama jestem i mogę tylko sobie teraz marzyć i pytać gdzie Was szukać.

Gość to wklejam
to przykre, ale głowa do góry- świat się nie kończy.

Gość bimbula
Wiem świat się nie kończy, a przynajmniej nie tak szybko żebym sobie kogoś nie znalazła wcześniej.

Gość to wklejam
No właśnie- nie ma co się martwić- chyba że o nas, bo to troche pachnie exibicjonizmem, ale co tam.

Gość bimbula
Doraduś ja nie obiecywałam, że coś pokażę. Ten topik to był z założenia taki wolontariat panów, ale są tu gdzieś topiki na których panie pokazują co nieco. Kogo szukam? Kogoś realnego, wolnego no i jeszcze parę innych wymagań mam.

Gość bimbula
to wklejam No właśnie- nie ma co się martwić- chyba że o nas, bo to troche pachnie exibicjonizmem, ale co tam. Powiem Ci, że dawanie upustu ekshibicjonistycznym zapędom w ten sposób jest nieszkodliwe. Są tu raczej sami dorośli, a już na pewno ludzie zaglądający tu potrafią czytać i jak nie chcą to nie muszą klikać na linki skoro im się to może nie spodobać, albo sobie tego nie życzą.

Gość to wklejam
Już jutro pewnie tego topiku nie będzie, więc życzę miłych snów. bimbula I oczywiście masz rację- jeśli było przyjemne dla obu stron, to OK.

Gość Doraduś
Bimbulko ale nikt Cie bedzie namawiał.Wolna wola.Milo że uważasz że naszych sprzetów moze być jeszcze jakiś pożytek.A znaleźć znajdziesz i wtedy będziesz miała z czym porównać.A na razie to przynajmniej mnie jest miło że zechciałas nam poswiecić chwilke a moze i czasem zrobio Ci sie cieplej i wilgotniej to wtedy jeszcze milej. A na nektary i inne atrakcje jeszcze przyjdzie czas.

Gość bimbula
Ten topik istnieje już od miesiąca, więc ma chyba jakieś względy i nie zostanie tak usunięty. Miło było i owszem, dziękuję za umilenie nocy! Dobranoc

Gość 13cm
widac ze jest wielki , ma z 11cm haha, jakby wlosow nie zjechal kosiarka to by go nie bylo widac, co za pajac uda tez wygolil

Gość nowa0440
chłopaki - wszyscy - za odwagę 5. macie czym się pochwalic. ja lubię owłosionych. kiedyś wsadziłam rękę do spodni swojemu facetowi w markecie i włoski zaplątały się w mój pierścionek. ja się śmiałam, on potem też bo mu urosło, a ludzie obok byli oburzeni. głupole prawda?

Gość Maciekkk
Lazy Bitch- dzięki. miło ,że znów wpadłaś pooglądać nova- masz fantazje ;)

Gość Doraduś
Wczoraj w modzie były penisy i peniski dzisiej na topie cipeczki i cipunie a moze by w jeden wieczór to połaczyć.Wtedy komentowac i pokazywac mogą i panie i panowie.Zgodnie z natura wzajemnie może obie strony się pobudza, natchna i osmielą do zdjec i pisania.Czy to zły pomysł?

Gość malutka22..
Maciekk fajne to ostatnie zdjęcie ;)

Gość onaonaonaonaona
według mojej oceny najlepsz okaz prezentuje Maciekkkk-bravo - daj jeszcze inne fotki, w innych ujęciach no to wklejam, naprawdę twój okaz najlepiej prezentuje się z lekko przyciętymi włoskami, całkiem ogolony zaburza harmonie Twojego ciała chłopki, czekamy na więcej

Gość 2323
mm Maciek, co za sprzęt... :P:P:P:P

Gość Maciekkk
2323 Cieszę się , że Ci się podoba