Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciekkk

czy taki penis jest ok?

Polecane posty

Gość nowa 0440
to fajnie, ze są i grubaski i długie przyrodzenia. dla każdego coś miłego. ładnie zadbane i pewnie pyszniunie mniam mniam. ale nie widziałam jeszcze żadnej dziureczki /u nich/.

Gość Maciekkk
nowa - widzę , że szczegółowa jesteś, skoro nawet dziurki Cię interesują. A co do sprawdzenia smaku to niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. A szkoda, mogło by być miło ;)

Gość bndkgdldld
Masz obrzezanego?

Gość Doraduś
Kto???? jest obrzezany???

Gość bndkgdldld
Ty jestes?

Gość Doraduś
Zaczynam się gubić.Dopiero co dwukrotnie przeczytałem że mam stulejkę. Widać każdy widzi to co chce zobaczyć :-)

Gość bndkgdldld
ale jestes obrzezany?

Gość bndkgdldld
Doradus dlaczego zapuszczasz paznokcie?

Gość Doraduś
Zaczynam słabnąć.Chociaż obejrzałem to zdjecie i faktycznie wygladaja na dłuższe niz w rzeczywistości.widac zdjecie robione pod takim kontem.Złudzenie w fotografi to normalne zjawisko czasami nawet wykorzystywane do powiększania zmniejszania.Mozna zrobic zdjecie tak że łeb członka bedzie wiekszy od głowy.No problem. A dla jasności: 1. nie mam stulejki 2.nie jestem obrzezany 3.nie jestem żydem 4.nie jestem homoseksualistą 5.wielbładem też nie Jeśli kogoś zawiodłem to sorry.

Gość daj sobie spokój
Doraduś, nie odpowiadaj bndkg...., to oszołom, widziałem go na innym topiku- to facet o spaczonych upodobaniach i mający obsesje na punkcie obrzezania.

Gość nowa 0440
fajne dziubki tylko dlaczego się nie uśmiechają ? jak mam zmieścić czubek języczka ? no to teraz zróbcie duże O

O moja droga idziesz na łatwiznę.Trzeba dać im buzi chwilkę sie nimi zająć to sie odwdzieczą :-))

Gość nowa 0440
nie na łatwiznę tylko po przyziemne zakupy dla rodziny. a dla siebie kupię nutelle i bitą śmietankę.

Gość tylko proszę się
ze mnie nie śmiać. Jestem dziewicą i nigdy nie widziałam ani nie dotykałam żadnego penisa. I jestem przerażona. To jest wielkie!!! To tak u wszystkich?

A przy okazji. Wielki to jest Pałac Kultury a faceci maja taki sprzet jak dała matka natura i wbrew róznym reklamom inny nie bedzie.Takie życie

Gość Maciekkk
"tylko proszę się..." te skromne parenaście cm nie jest wielkie. Zresztą przekonasz się jak te cm w Ciebie wejdą ;)

Gość marca90
bosze...bałabym sie chyba takiego nawet dotknąć a co dopiero...no wiecie :) mnie one wszystkie naprawdę przerażają,serio mówie.

Gość konik na biegunach
marca90 , a czy to znaczy że cię wszystkie penisy przerazają? czy tylko te na tym forum? To jaki jest twój ulubiony typ penisa??

Gość marca90
jak moze byc ulubiony? jest jakaś estetyczność żeńskich narzadów,ale meskich to chyba nie wszystkie męskie wygladają dość wulgarnie jak dla mnie...sorry ale taka jest prawda a przynajmniej dla mnie.

Mój też wygląda wulgarnie? :) A poza tym widzę że młodziutka jeszcze jeteś, pogadamy za jakieś 5 lat co najmniej. Ja już skosztujesz dobrego penisa, to zmienisz zdanie :)