Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie widze ludzi

NIE POZNAJE LUDZI NA ULICY..

Polecane posty

Gość nie widze ludzi

a to wszystko tym ze mam 5,50 wada.. i nie nosze okularów:( bo sie wstydze ej, nie wyjezddzac z morda od razu! Czasem sa z tym smieszne historie;p Ale mam dosyc, chciałabym juz nie miec wady wzroku, czy cwiczenia pomogą,CZY KTOS ROBIŁ? POMOGŁO?

Gość este corazon
sa jeszcze soczewki

Gość nie widze ludzi
Myslisz ze nie chciałam? chciałam strasznie jak niczego na swiecie! Ale moja 'ukochana' pani okulistka powiedziała ze lepiej bedzie dla mojego dobra jak mi nie da, bo soczewki nosi sie cały dzien i jak je zdejme nic nie bede widziec, wiec da mi jak wada sie ustabilizuje! Powiedziała ze za 3 lata. Płakałam cały dzien!

Gość gupia gonś
zmien okulistke

Gość nie widze ludzi
Ja bym chciała wyleczyc wade całkowicie. Czy to mozliwe?

Gość laserrrrrrrrrrr

Gość nie widze ludzi
Na laser nie mam ani pieniedzy, ani odpowiedniego wieku.

Gość tez chcialabym wiedziec
tez powinnam nosic okulry ale sie wstydze:( soczewek nie zaloze a laseru sie boje moze jakies cwiczenia ale jakie?

Gość nie widze ludzi
A ja własnie czytałam ze 100 postów o tym ze ludziom od cwiczen wada calkowicie sie wyleczyła. I teraz szukam takiej osoby która bi mi o tym opowiedziała, co cwiczyła,ile itp.. Metoda batesa jest podobno dobra, tak słyszałam. I czytałam jeszcze ze LEKARZE podobno specjalnie o cwiczeniach nie móia, bo gdyby ludzie cwiczyli to by było mniej okularnikow a oni by mniekj zarabiali.

Gość nie widze ludzi
nikt nigdy nie cwiczył nic? nie ma zadnego takiego znajomego?

Gość fiołek alpejski
mam to samo ,tez bardzo niedowidze nosze okulary tylko w domu, a na ulicy nie , i tez nie poznaje ludzi masakra

Gość nie widze ludzi
ale ja ich kompletnie nie widze, tylko kontury! :/ masakra, bo nie wiem kto mi czesc mówie wezcie, :/

Gość fiołek alpejski
ale z jakiej odległości nie poznajesz ludzi?

Gość nie widze ludzi
no musiałabym blizej podejsc:/ bo tak to :(

Gość Arbuzowa pestka
zmien okuliste,ja mam tez duza wade,minusy, okularow nie cierpie wiec od 3 lat smigam sobie w soczewkach i jest git :)

co jest takiego wstydliwego w okularach niby? masa ludzi je teraz nosi i to zwlaszcza mlodych, psuja sie oczy od czestego siedzenia przy kompie, takie czasy. u optykow znajdziesz setki fasonow okularow, niemozliwe, zeby nie dobrac jakiegos do swojej twarzy. mozesz sobie wybrac jakies dyskretne polowki, albo calkiem bez oprawek, w dopasowanym ksztalcie. okulary dzis moga podkreslac urode, tak jak bizuteria - to juz nie to, co bylo z 50 lat temu, ze okulary byly na jedno kopyto, grube i beznadziejne, ze faktycznie zle ludzie wygladali.

Gość nie widze ludzi
no mam takie dopasowane, mówia mi ze ładnie wygladam, tak powazniej.Ale nie czuje sie w nich pewnie, zle w ogole głupio sie w nich czuje.. nosze sobie w domu o tak. Nikt nigdy nie robił jakichs cwiczen na oczy :(?