Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna9229

Jak go przekonac?

Polecane posty

Gość Martyna9229

Wiem, ze 16 lat to za malo na milosc, i w tym wieku uczucie jest niepowazne. Ale mimo to ja kocham z całego serca, i czuję się kochana (on równiez ma 16 lat). Problem mam z rodzicami, a wlasciwie z tata. Nie pozwala mi miec chlopaka bo boi się tylko jednego (wiadomo o co chodzi). Spotykam się wiec po kryjomu (co jest bardzo męczące, strach, że ktoś zobaczy i powie). Chciałabym spotykac sie z nim w domu. Idzie jesien, chlodne dni. Co ja zrobie? Pomóżcie, jak mam go przekonac, ze jestem rozsądna dziewczyna i przyprowadzanie chlopaka to teraz normalne? ON JEST uparty, boi się jednego, mowi, ze ciężko upilnować, a taki mlody chlopak tylko o głupotach mysli, a ja mam wyrosnąć na porządną dziewczynę... No rozumiem jego obawy. Pomóżcie:(

Gość Martyna9229
Znając życie zaraz mnie zjedziecie i wyśmiejecie...

Gość no i ma rację
a ty się weź do nauki

Gość Martyna9229
Rok... A uczyć się uczę, i to nawet całkiem nieźle.

Gość Martyna9229
Łatwo mówic tym, ktorzy nigdy nie kochali z calego serca.

ja poznalam mojego jak mialam 15 lat troszke ponad i jestem z nim do dzis a mam 19... tylko on byl starszy teraz ma 24 lata, tez sie balam reakcji rodzicow ale zaakceptowali go, zaufali a on pilnowal mnie zebym nie zawalila nauki.. skonczylam szkole i to z niezlymi wynikami:) od roku mieszkamy razem( ze tak powiem z "musu" ale jest nam tak dobrze) a teraz ja bede uczyc sie dalej i pojde do pracy:)

Gość Martyna9229
Naprawdę, nie ma takiej możliwości, żeby zakochać się wtedy, kiedy będzie się chciało, albo kiedy wypada.

Gość Martyna9229
Czy ty kiedykolwiek w ogole byłas/byles zakochany/a?

do debilne siksyyy- jak widac jak sie chce to sie moze. jakos mialam chlopaka i skonczylam szkole z dobrymi wynikami w ciaze nie zaszlam i teraz ide dalej sie uczyc...i przy okazji pracowac..

Gość yhuyguy
a co ma wiek do miłości? to,ze ma 16 lat nie znaczy,ze nie zakochala sie powaznie...nie słuchaj koperka,on zawsze pierdoli ;) debilne siksyyyyyyyyyyyyyyy-to juz w ogóle bez komentarza.milosc z nauka da sie pogodzic (poza tym wg mnie wazniejsza jest milosc niz nauka)

no nie do konca milosc wazniejsza... bo w tym wieku wiele sie moze zdarzyc a skonczenie szkoly itd jest niezbedne..ale naprawde da sie to pogodzic:)