Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klamka od zakrystii

kto stosował maść brevoxyl???

Polecane posty

Ja uzywm jej od prawie 3 dni i nie wiem czy robie coś źle, czy moze na mnie to nie działa. Mam na twarzy mnóstwo takich grudek i wągrów, miałam już tego dośc i kupiłam maść brevoxyl, smaruje się nią dwa razy dziennie, ale nic mnie nie piecze, ani nie mam żadnego zaczerwienienia, a czytałam opinie innych, którzy twierdzą, że tak powinno być. Moze daje za mało tej maści, sama nie wiem ile jej nakładac. Ale najgorsze jest to, że teraz pojawiło mi się ta tawrzy sporo takich małych krostek. Moze w ten sposób skóra sie oczyszcza, ale nie jestem pewna, a byłam tak pozytywnie nastwaiona do tego kremu, ehhhh....

Gość tak tak ta k iiii taaaak
O ja chciałam kupic, ile kosztuje?

Gość asdfsfgdsfv
mi pomógł na troche. Na początku stosowania też mi to wszystko wyłaziło na wierzch ale potem zaczeło znikać ,skończyła mi sie maść przerwałam stosowanei na jakiś miesiać kupiłam kolejną,ale jakaś rzadka była;/ I mi nie pomaga teraz a wręcz przeciwnie wiec lepiej na nią uważać

Gość asdfsfgdsfv
a kosztuje ok 20 zł :P

Gość MissIndependent1234
Najlepszy jakiego kiedykolwiek używałam lek na pryszcze i trądzik. Po pół roku używania 1 raz dziennie skóra całkiem czysta, tylko przed miesiączką cośtam wyskakuje :P

Gość megii18
stosuję brevoxyl już jakieś pół roku i mam pozytywne zdanie na jego temat:) jest delikatniejejszy od innych maści jakich używałam...stosuję go czasami co drugi dzień:) są efekty; przed okresem pryszczy nie mam, jednak w trakcie i po pojawia się kilka grudek...dodam, że słabo usuówa wągry:) ale zdecydownie lepszy od epiduo!