Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość at_at_at

jak zostac konsultantką avon

Polecane posty

Gość at_at_at

JAK WYGLĄDA PROCEDURA PRZYJĘCIA (ZAZNACZAM , ŻE INTERESUJE MNIE DROGA INTERNETOWA)? CZY MUSZĘ SKŁADAĆ ZAMÓWIENIA Z KAŻDEGO KATALOGU, CZY W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB NP. CO DRUGI? CZY JEST OKREŚLONA KWOTA NA KTÓRĄ MUSI OPIEWAĆ ZAMÓWIENIE, CZY JEST ONA DOWOLNA? CZY W KAŻDEJ CHWILI MOŻNA SIĘ WYCOFAĆ? CZY ZAMÓWIENIA MOŻNA SKŁADAĆ DROGĄ INTERNETOWĄ ?

Gość paulina230906
Witam! Poszukuję osób, które chciałyby zostać konsultantkami (konsultantami ) w firmie Avon. Ja jestem konsultantka od trzech lat i jestem bardzo zadowolona z tego co robię. Poza tym, że mam kontakt z różnymi osobami, to także pieniążki. Zarobek uzależniony jest od naszej sprzedaży i wynosi od 15 do 40 %, czyli nawet do 1200 zł przy jednym zamówieniu. Oprócz tego mamy dużo prezentów w postaci kosmetyków, próbek, oraz materiałów potrzebnych w sprzedaży. Są różnego rodzaju konkursy w których można wygrać cenne nagrody, wycieczki lub kosmetyki. Także kosmetyki dla konsultantek są tańsze. Więc jeżeli jesteś osobą która chce zarobić lub dorobić sobie dodatkowe pieniążki to zapraszam do skorzystania. ZBIERAM RÓWNIEŻ ZAMÓWIENIA NA KOSMETYKI . Aktualny KATALOG 11. (zamówienia do 12 sierpnia). KATALOG 12: (zamówienia do 2 września) KATALOG 13: (zamówienia do 23 września) KATALOG 14: (zamówienia do 14 października) KATALOG 15: (zamówienia do 4 listopada) KATALOG 16: (zamówienia do 25 listopada) KATALOG 17: (zamówienia do 16 grudnia) Katalogi dostępne na: www.avon.com.pl lub do pobrania na www.chomikuj.pl/Mistra/Katalogi bądź po skontaktowaniu sie ze mną. Osoby chętne proszę o kontakt; Tel.: 781-765-421 gg: 9059146

Gość Nadia

Lubisz kosmetyki Avonu? Jesteś klientką ?Chcesz zamawiać kosmetyki w niższych cenach (15-45%)? Jeśli tak, to zapraszam do darmowej rejestracji konta zniżkowego, dla nowych konsultantek przewidziane są liczne gratisy i prezenty, więcej informacji możesz uzyskać pod adresem mailowym: switezianka02@interia.pl
Lub tel. 503 399 580, oferta skierowana jest do osób w wieku od 16 lat . Jestem z Łodzi,  szukam osób z całej Polski (Ja jestem z Łodzi) , chętnych podjąć współpracę.