Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gakasiaa

bylismy zabezpieczeni

Polecane posty

Gość gakasiaa

kochałam sie z chłopakiem , mial gumke , sex uprawialismy w sama owulacje , powiedzcie mi jezeli gumka była cała to mogłam zajsc jakos w ciaze? :O

Gość gakasiaa
prezerwatywy były całe i nie zsuneła sie ..

Gość gakasiaa
uważał , nic nie było . bardzo uważalismy , a gdy miał sperme na rekach poszedł umyć dokładnie

Gość +++_+++
Ja w lasnie w taki sposob zaszlam w ciaze, jestem w piatym miesiacu. Tez stosowalismy prezerwatywe, on bardzo uwazal i co? Niespodzianka, z ktorej bardzo sie cieszymy.

Gość gakasiaa
ale mam nadzieje ze nie jestem w ciazy , zrobiłam 2 testy ciazowe i wynik negatywny

pomysl logicznie, skoro prezerwatywa nie pekla ani sie nie zsnunela chlopak umyl sobie rece to jakim cudem sperma mogla przedostac sie do pochwy co? sluchaj, w ciaze w gruncie rzeczy nie da sie tak latwo zajsc :) nie przejmuj sie, nie jestes w ciazy

Gość mysle ze nie mogłas zajsc w ci

Gość gakasiaa
dzieki za odpowiedzi , tez tak uwazam ale czasem zastanawiam sie bo cuda sie zdarzaja , nawet przed chwila czytałam topik ze okres podczas ciazy miec mozna a wczesniej o tym niewiedziałam SZOK!!!

gakasiaa, okresu w ciazy miec nie mozna :) jak juz to plamienie, ktore trwa krotko i jest skape :) a laski poprostu myla pojecia :) dlatego tyle sie mowi o okresie w czasie ciazy