Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotnam

ILE MM MAJA WASZE OBRACZKI??????

Polecane posty

Czy Wasze obraczki tez roznia sie gruboscia? czy sa takie same? Np. 5mm dla kobiety 7mm dla faceta???

Prosze o odpowiedz. Wybieram obraczki i musze wiedziec czy maja sie roznic gruboscia czy nie!!!!!!!!!!!!!

Gość Nie ma prawa
my mamy 5 mm dla mnie i męża.

czyli tyle samo... hm... Chcielibysmy troszke grubsze obraczki i jak ogladamy w internecie zestawy to wlasnie dla faceta jest grubsza i jest to roznica 2 mm

obrączki przeważnie sprzedawane są na komplety (takie z jakimś zdobieniem). Przeważnie jest tyle samo milimetrów dla faceta i dla kobiety, róznią się tylko , wiadomo, średnicą. Ewentualnie para obrączek jest podzielona na \'męską\' (z mniejszym zdobieniem) i \'kobiecą\' ( z większym zdobieniem), ale wzór jest też ten sam.Jeśli chcesz kupować 2 różne obrączki mogą się różnić wtedy wszystkim: kształtem, wypukłością, wygodą...Osoboiście uważam, że to troche dziwne mieć 2 zupełnie inne obrączki. My kupiliśmy obie obrączki o grubości 6mm, takim samym wzorze, jedynie zdobienie pośrodku obrąckzi mojeog męża jest gładkie, mniej świecące, a mój środek obrączki jest lekko diamentowany (bardziej się błyszczy).

Gość kalahariii
my oboje mamy po 4mm bo inne wydawaly nam sie strasznie szerokie.myslelismy o tym by narzeczony mial szersza jednak po zmierzeniu tych czworek okazalo sie ze jest okay

ja mam 4 mm, a maz 5mm. ja mam mniejsze dlonie niz on, ciensze palce, wiec jak przymiezylismy oboje 5 mm to mi sie wydawala strasznie szeroka, a jak moj maz zalozyl 4 mm to nie bylo jej prawi widac:) wiec mamy rozne szerokosci:)

Moja ma 4 mm, mojego męża ma chyba 5 labo 6. A szerokość mamy bardzo podobną - choć mówiłam pani w sklepie, że dla niego musi być trochę szersza (kostkę ma szeroką) - ona mówiła że nie i są problemy ze ściągnięciem :-/ trzeba więc poszerzyc.

my tez mamy rozne, ja mam drobna i szczupla dlon, Moj ... duzo wieksza :) wiec bez sensu byloby dopasowywanie sie do siebie szerokoscia obraczek. tym bardziej ze mamy je robione na zamowienie wiec nie ogranicza nas kwestia zakupu w komplecie.

Gość Justyna__27
oboje mamy po 5 mm