Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam jakim cudem....

Misiaki księża układy układziki, dla znajomości ...czy

Polecane posty

dla dobrego wrażenia? Tak głośno się afiszował pewien ksiądz odnośnie osób bierzmowanych, chodziło o to że jest przymus pod kątem "tylko i zawsze w swojej parafii" sąsiedni księża za nic w świecie nie mogą przyjmować z innych parafii,nawet w wyjątkowych sytuacjach.A tu nagle podczas ceremonii okazało się że dwie osoby są zupełnie nieznane obce , nie nasze" z sąsiedniej parafii...? chamstwo księdza! czy dobre układziki rodziców???? ciekawe,nawet bardzo.Wród nas rodziców zapanowało zdziwienie i niesmak! niech czarni nie myslą sobie że im wolno.

o cudzie bo gdy ksiądz z ambony krzyczał na moja matkę, że bierzmowanie i nie ma takie możliwości, żeby z innej parafii a tam z tyłu stało tych dwóch z innej parafii właśnie, to się na tym ekranie co się teksty pieśni wyświetla ukazła matka, moja matka a ksiądz myślał, że to Boska Matka i się zrobił pandemonium i teraz nam nikt ręki nie podaje i w ogóle

Gość kaktusova
ze CO?????????? kurde, w ogole nie kumam czego sprawa dotyczy... :O

Gość pytam jakim cudem...
To już nie wiem jak mam tłumaczyć. W zeszłą sobotę to się zaczęło jak były te zacieki na ścianie kościła i ksiądz kazał dzwonić a potem był niedziela i wtedy to się stało :O

Gość kaktusova
:D:D:D:D:D nie no...big lol :D dobre, z tymi zaciekami :D

No rzeczywiście wszystkiego nie napisąłam, może dlatego to tak wszystko wygląda bo wcześniej moja matka dała księdzu takiego miśka z kolekcji Armaniego i ksiądz był zadowolony na maksa ale taki błysk u gosposi, taki zły błysk w oczach się pojawiła i ja go widziałam i Samanta i Sandra i Paula i Kevin też ale mama nie widziała. Potem ten zaciek i misiek co wypadł z okna w błoto i wtedy się zaczęło, wtedy!

cholera takiego misiaka wyrzucić, z okna, mówię normalnie z okna w błoto, matka to poprostu wyła do świata całą twarzą we łzach zapalakaną przed światem chowała aż do tego zacieku

luis nie spełniał wymogów, skrycie skrywanych wymogów księdza, nie spełniał a nam tak zależało

nie wiem moż bloga o tym założę możę..?

Gość nie wiem ja siedziałam
tylko w bocznej ławie i wcinałam kanapkę z polędwicą z rękawa, mi tam wszyscy rękę podają, ściskam, głaszczę, mietolę, ale kiedy pocałowałam, to się dopiero zaczęło, taką wtworną i zimną kr..? 🌼a....a

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to popelniliscie faux pas jednym slowem.... teraz tylko pielgrzymka na kolanach do czestochowy..... koniecznie w rajtuzach zaaprobowanych przez jacykowa ;) inaczej znowu zaciek, albo i .... nie powiem, zeby cie nie martwic...

siedzials w której ławce? tam przy kasecie dla niedowidzących i na wielorypy..?

Gość nie wiem ja siedziałam
przy tej na kubraczki dla abortowanych dzieci, na szydełku, różowe i niebieskie, za dopłatą fioletowe

o cholera to ja się nie dziwię ze tak rękę musisz podawac, bo ksiądz sadza według systemu i potem już tylko albo wstać albo ręke podawać i koniec ja to raz tort na mszy cały obdzieliłam i ministranci dostali

Sandra mi miówiła, ze którejś dziewczynie ksiądz badal krocze i powiedział, ze jej niedopuści :O To może ty byłaś ty?