Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurka19

nie mam orgazmu w czasie stosunku jestem chora??błagam o szybka odp

Polecane posty

Gość laurka19

kocham sie z moim chłopakiem prawie codzien po kilka razy i za zadnym stosunkiem nie mam orgazmu jestem chora odp błagam was kobietki

Gość Monika_18
Jestem w identycznej sytuacji!! Kochamy sie, moj chlopak jest naprawde przystojny, pociaga mnie pod wzgledem fizycznym... No wlasnie... Ale nie mam orgazmow...

Gość laurka19
to jest straszne co ja mam robic kocham go jestem z nim rok a orgazmu nie miałam ani raz wstyd i tyle co mam zrobic?

Gość jak wstyd
po prostu cienki facet - większość kobiet NIE dojdzie podczas samego stosunku, potrzebują dodatkowych bodźców, pieszczot. Normalka. Więc albo powinien cię pieścić podczas, albo po wziąć się do rzeczy. brać się za seks nie wiedząc takich rzeczy ? :|

Gość laurka19
dziewczyny pomocy prosze o rady

Gość kobietypomocy
ja swojemu powiedziałam o tym na początku związku.znaczy że nie wiadomo co by robił to nie bede miała orgazmu pochwowego. wie chłopak zrozumiał i..zabraliśmy się za łechtaczkę!!!orgazm zawsze przed stosunkiem:P

Gość laurka19
on stara sie bardzo gra wstepna jest cudowna dotyka mnie piesci kochalismy sie juz na rozne sposoby jakie sie tylko da a ja ciagle go nie mam on naprawde sie stara

Gość jak wstyd
zaraz, nie miałaś podczas np seksu oralnego ?

Gość laurka19
ale nie rozumiem tego dlaczego go nie mam inne majaa ja nie inna jestem czy coo??:)

Gość laurka19
tylko podczas oralnego mam i gdy robi to jezyczkiem hehe a tak to wogole juz nie wiem jak mam sie kochac

Gość kobietypomocy
jeśli nic nie czujesz podczas pieszczenia łechtaczki to to jest coś nienormalnego. i z tym trzeba do lekarza

Gość haiha
ja mam to samo.. :/

Gość kobietypomocy
orgazm poxchowy zastap sobie wielokrotnym orgazmen łechtaczkowym. jest super....

Gość jak wstyd
podczas oralnego i gdy robi to języczkiem. to dużo mówi o twojej wiedzy na ten temat. no ale wracając do tematu, po stosunku niech cię pieści, albo niech próbuje palcem podczas. pewnych rzeczy trzeba się też nauczyć, a nie czerpać wzorce z filmików.

Gość lulu**
ja tez mam tak samo, nie mam orgazmu, miałam moze ze 6 razy w ciągu 3,5 roku :(

Gość lulu**
może coś mam z głowa

Gość laurka19
nie wiem co mam robic dochodze tylko wtedy gdy ma doczynienia z łechtaczka

Gość paco rabane
moge cie bzyknac i dojdziesz napewno jestem mistrzem w łózku 14 lat praktyki

Gość boooooo
jestes zwyklym meskim szowinista brzydze sie takimi jak ty

Gość paco rabane
niedochodzisz bo masz nieodpowiedniego partnera chcesz to cie naucze wszystkiego

Gość lula___
Laurka, nie wiem ile masz lat (19?) ale z twojej wypowiedzi wynika, że jesteś młodziutka. Nie nastawiaj się na orgazm za twoim pierwszym razem. Ciało kobiety uczy się orgazmu. Czasami potrzeba na to kilku tygodni, miesięcy, a czasem lat. Równie ważne są pieszczoty dawane przez twojego partnera. Powiedz mu, że potrzebujesz 5 x więcej czasu na pieszczoty. Chłopakom zazwyczaj niewiele trzeba :) Liczy się też atmosfera - miłość bez pośpiechu, a nie na 'chybcika' w pokoju, gdy rodzice są w domu. Szybkie numerki też są dobre, ale jak już poznasz swoje ciało, jego reakcje :D Powodzenia i pamiętaj - wszystko będzie ok, tylko się nie śpiesz:)

Gość laurka19
mieszkamy razem i nie mosimy sie spieszyc minmo to ja jakos nie dochodze i che wiecej kochamy sie 4 razy raz po razie on ma dosyc a mi ciagle mało :D

Gość laurka19
ciekawe ja to zrobisz ze niby akurat z toba bd miała orgazm kocham moje słonko i nie mam zamiaru go zdradzic a ty ciesz sie ze masz org i nie stosowne jest abys tak pisał jak dotychczas

odkad pamietam i odkad sie kocham nigdy nei mialm oragzmu przez stymulacje pochwy, zawsze lechtaczka i jest mi z tym super nie narzekam bo nei mam na co, a jesli chce razem z moim facetem szczytowac to po prostu lape go za dlon jesli pozycja na to pozwala i kieruje na moja lechtaczke, jesli nei to sama to robie i jest nam super wiec nie wiem czemu Ty dziewczyno panikujesz i rozbisz igly z widly

podobno (nie wiem czy to prawda), ale dziewczyny, które masturbowały się w mlodosci nie moga przezyc orgazmu z partnerem, jedynie jak same sobie pomogą..:/ ja wlasnie tak mam, masturbowalam sie w mlodosci i za to teraz nie moge przezyc orgazmu z partnerem, z zadnym go nie przezylam:( Owszem, seks jest przyjemny, ale to zalezy tez od pozycji,a le czasem odczuwam samo tarcie..:( Przed facetem udaje - bo co mam zrobić..nic nie działa:-( A ja nie chce mu zrobić przykrości.. Powiedzmy, ze powiem mu, ze danego seksu nie przezylam orgazmu a on doszedł to juz sie załamuje, ze on szczytował a ja nie..:( i co by było jakbym mu powiedziala, ze nie przechodze orgazmu? Masakra

Gość Karola.
Czasem duże znaczenie ma to, że musisz być rozluźniona, odprężona i skupiona na tym. Jeśli myślisz tylko o tym, żeby dojść wątpie że to wyjdzie.

Gość mam rade
wiesz co to jest i- doser? słuchasz przez słuchawki różnych dzwieków i masz np efekt po paleniu mrychy orgazmu jest ich jakoś 200 i to różne! poczytaj sobie o tym i poierz dormowy i doser

hej dziewczyny, ja mam taka sama sytuacje... gdy sie kocham z moim chlopakiem jest naprawde bardzo przyjemnie nieraz mam ochote Go zjeść!!!! bo jestem taka podniecona.... ale nigdy nie doszłam do "szczytu" ;/ zawsze mowie mu gdy juz jest po stosunku... aby mi dogodził do końca,paluszkiem, języczkiem itp..... wiec mam taki sam problem i nie wiem o co kamman...;/ a ginekologa wstyd sie o to pytac...;/