Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasdsdsda

MATURA. A ja jestem nieuk.

Polecane posty

rtddd mój post był kierowany do autorki:) A tak poza tym to ja też już dawno po maturze:P

Gość rtddd
hmm powiem Ci ze WOS byl w tym roku najtrudniejszy sposrod poprzednich lat ja mialam wos od 3 klasy po 3 godziny ale nie zdawlam bo sie tym nie interesuje

Gość sdasdsdsda
Maryna, tak

Wiesz, ja w pierwszej klasie LO mialam 6 z historii niby super , nie? Ale jak teraz jak usiadlam do ksiazek do jeju RatUJCIE nic nie pamietam,( no moze przesadzam, ale czesci materialu wogole) i teraz mimo ze jestem w 2 klasie siedze i czytam by sobie jakos to zakodowac,.. boje sie tej histori, no boje, mimo ze za rok matura. :O

Gość rtddd
masz kupe czasu jeszcze historai jest taka ze fakty szybko uciekaja z glowki wiec trzeba to co jakis czas odswiezyc

Gość rtddd
a moze wez sobie biologie:)

Gość rtddd
to jest normalne ze polowy nie pamietasz,taka jest ta nasza pamiec:)

nie wiem, albo ja sie uczyc nie umiem albo mam krotka pamiec, BIologi nie nawidze i nie wezme tego. Mowia ze gegra latwa, moze i tak- ale mam tak okropna babke od tego przedmiotu ze zniechcecilam sie do nauki. i olalam to. pozostaje mi chyba tylko wos, hira , i jezyk na dodatkowy przedmiot;/ masakra,

Gość rtddd
nie martw sie jakos to bedzie to wcale nie takie straszne ja sie bardziej stresowalam ustnymi

ehh, powiem tak ustne to gorzej, ja wogole jestem jakas teraz zdesperowana o ile to mozna tak nazwac, Ustne to jezyki... nie wiem co zdawac ,angol czy ruski, angol i ruski od podstaw zaczelam bo w gimn maialm niemca, nie umiem dobrze mowic po angielsku ale wolalabym zdawac ustny angielski, wogole nie wiem co robic, wiem ze powinnam kierowac sie wg swoich mozliwosci ale wszystko mi juz jedno,

Gość rtddd
przejrzyj sobie rozmowki i zadecyduj w ktorych jezyku umialabys to powiedziec:)ja zdawalam niemca a teraz ide na germanistyke

heh, ja uczylam sie niemieckiego w gimnazjum ale teraz nie kontynuuje, .. Na jaka uczelnie sie wybierasz?

Gość rtddd
kolegium nauczycieslkie