Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FILIPWROZ

WROZE - 1 PYTANIE

Polecane posty

Gość kurczakblady
aaaaaa i jeszcze jedno - nie do kart a o karty :D wrózysz z klasycznych czy z tarota?

Gość hahjashaksja
CZy będziemy mieć dzieci z nim??

Gość karmelowaa
dzieki za odpowiedz :-) ale napisz w skrocie jaki inny facet jest mi pisany znam go czy dopiero poznam ?????????????????????????????????

Gość pomkaolka
no wlasnie nie do konca ode mnie zalezy, jestem chora na niedoczynnosc tarczycy i to zalezy tez od leczenia hormonalnego, bo ja robie wszytsko co w mojej mocy ;)

Gość 123aaa
kiedy wyjde za maz?

Gość tralalala0987
czyli nie bedzie to nikt z dotychczas poznanych osbob? a ten wyjazd w ajkie okolice bardziej?

Gość FILIPWROZ
kacha 123456 --------->Chodzi o to, że przeznaczenie jest dla was takie, że macie się spotkać i ono was pokieruje do siebie :D Jesli wychodzisz to spotkasz i nie ma na to siły :D zdolowananaaa --------->Oj zawsze tak się mówi a potem :D Spokojnie :) hahjashaksja --------->Tak.Kocha. >3 karmelowaa ----->Już znasz! jadziaaaaaaaaaaa ---->Nie znasz go na razie. izbisława ... --------->Wyszła mało pomyślna karta. Nie warto nic robic w tej sprawie. Anilana 000001 ------>To są kochana powazne tematy i boje się na nie wypowiadac :( Nie mam dyplomu lekarza więc się wstrzymam...

Gość jadziaaaaaaaaaaa
dziekuje!:)

Gość hahjashaksja
dajesz mi nadzieje.. dzięki mam jeszcze pytanie: czy my się ochajtamy, czy będziemy mieć dzieci?? czy ochajtamy się przez wpadkę?? i juz ci nie zawracam głowy:)

Gość kacha 123456
a może chodzę w złą stronę?:)bo wychodze ale tam tylko same kobiety...:)

Gość izbisława ...
jest akurat sytuacja taka, że możemy pracować razem, czy warto tam się przenosić? Czy lepiej sobie darować?

Gość Anilana 000001
czyli widzisz w kartach coś złego:(:(:( czy chodzi o tatę? czy coś w tej chwili już jest nie tak?czy w przyszłości? proszę... :(

Gość hahjashaksja
I ile będzie tych dzieci?? :)juz uciekam:)

Gość moje pytanie
kiedy wezme ślub?

Gość Czy mój eks partner
myśli o mnie? pamięta? odezwie się kiedyś? Ania :)

Gość taka jedna............
cczy bede jeszcze miala dzieci

Gość FILIPWROZ
Ewunnnnnnka ----->Nie powinnaś. tikirikituk -------->Przez drugą osobe. zdolowananaaa -------->Uwierz mi, że facetem Twoich marzeń to on nie jest..O ile w ogóle to facet ;) szczera dziewczyna ------> Tak. funia lalunia ---------->Wytłumacz mi po co pytasz się o innych ludzi? To jest troszke dziecinne. Wpada się przez coś takiego w paranoje. kurczakblady --------------->W przyszłym roku. lamia 2 --------> Tak tak :) dolly parton super star -------->Karty mi się rozsypały przy tej wróżbie więc nie wiem. kurczakblady ------------->Tarot.

Gość rok
Zastanawiam się czy wysyłać swoje CV ,do pewnej firmy prowadzącej obecnie nabór i starać się o pracę jako doradca klienta ,skoro nie mam wymaganego doświadczenia .Są jakieś szanse .

Gość moje pytanie
kiedy wezme slub??

Gość Santina22
Dobry wieczór Filipie Wróżu Proszę powiedz mi, co myśli o mnie ten brunet w kręconych włosach i ciemnej karnacji, bardzo mi na tym zależy. ja jestem również brunetka o piwnych oczach, i mam 22 lata.

Gość tikirikituk
a moge jeszcze razzzz....ostatni,czy widzisz kim on bedzie?

achhhhh za wróżbę podobno się powinno płacic aby się spełniła - O - symboliczny grosik - raz jeszcze dzięki za takie dobre karty :)

o kurcze...nie jest to pocieszajace....ale dziekuje za odpowiedz... zadam jeszcze jedno pytanie, jesli moge: ide niedlugo na wesele kuzyna, chcialabym wiedziec czy bedzie on szczesliwy w malzenstwie, bo bardzo nam na nim i na jego szczesciu zalezy pozdrawiam i z gory dziekuje

Gość annntttttenka
czy w najbliższym czasie szykuje się u mnie w pracy dodatkowy zastrzyk gotówki dla mnie (ale prywatnie) bo ogólnie to ja pracuje z pieniędzmi ;)

Gość FILIPWROZ
hahjashaksja ---->Chyba tak, ale nie niedlugo. pomkaolka ----->No tak! Jak duży procent ludzi z większą wagą... Ale wybacz.. Jest różnica jeśli je się dużo a jeśli je się mało...Albo jesli się siedzi lub jeśli się biega. Chora tarczyca to nie wyrocznia! 123aaa ----->2010 napewno będziesz już żoną! tralalala0987 ----->Nie wiem. Folklore ---->Tak. hahjashaksja -------->Karty mi się rozsypaly.Sorry. kacha 123456 --------> Haha! Przeznaczenie nie zna złych stron :p Poruszy niebo i ziemie by dopiąć swego! izbisława ... ---->Pracowac to z nim możesz. Anilana 000001 ----->Nie kochana. Ja nawet nie zaczynam wróżyć na takie tematy. To za poważne. moje pytanie ----->A już nie wziełaś? Pamięta i odezwie się. *Justa* ------->W tym roku. taka jedna............ ---->Synka. rok ---->Karty nie odpowiedzialy mi bezpośrenio na to pytanie :( moje pytanie --->Prętko!